Автор Тема: Реанімація  (Прочитано 22508 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній dibil

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 21
  • Рейтинг: +10/-1
Реанімація
« : 18:25:01, 29 Травень 2007 »
Яка маєбути розпайка JTAG для Globo 7010a

Відсутній m@rio

  • VIP
  • Користувач
  • *****
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +410/-0
Реанімація
« Відповідь #1 : 22:22:33, 18 Липень 2007 »
Цитата: dibil;8574
Яка маєбути розпайка JTAG для Globo 7010a


Неможеш знайти розпайку, підпаюйся до процесора.
Для STi5518:

Нога проца.    Сигнал.    Вивід в JTAG розйомі.
     113_________TCK_________11
     112_________TDI_________13
     111_________TDO________15
     110_________TMS_________9
     109_________TRST________19

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Реанімація
« Відповідь #2 : 20:16:32, 21 Липень 2007 »
Цитата: Ігор Горбусь;13015
Приніс товарищ тюнер Digital 7100A , по екрані кубіки , слабий сигнал , а антена у мене нормальна ! У чому річ ? Де слабинку шукати ?


Підставив сьогодні блок живлення від Глобіка 6000 , тюнер запрацював .
 На блоку живлення кондюки не вздуті , завтра вже покопаюся в ньому і викладу причину дефекту !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній m@rio

  • VIP
  • Користувач
  • *****
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +410/-0
Реанімація
« Відповідь #3 : 23:24:55, 21 Липень 2007 »
Цитата: Ігор Горбусь;13436
Підставив сьогодні блок живлення від Глобіка 6000 , тюнер запрацював .
 На блоку живлення кондюки не вздуті , завтра вже покопаюся в ньому і викладу причину дефекту !


Це краще осцилографом сісти на напруги і все буде видно.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Реанімація
« Відповідь #4 : 03:16:55, 22 Липень 2007 »
Цитата: m@rio;13441
Це краще осцилографом сісти на напруги і все буде видно.


Я все ж таки думаю на кондюк ! Хоча вони там стоять такі, як треба по параметрах ( з більшою напругою, ніж в старій серії ) , і не здуті . Потім побавлюся і напишу, що було !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3520
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Реанімація
« Відповідь #5 : 04:56:50, 22 Липень 2007 »
Еее...там ще діодів купа...особливо підводять в ланці зворотнього зв"язку...а якщо вже на те пішло, то дивись зразу все по живленню +22В і +30В ...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Реанімація
« Відповідь #6 : 06:09:30, 22 Липень 2007 »
Цитата: Yaro;13451
Еее...там ще діодів купа...особливо підводять в ланці зворотнього зв"язку...а якщо вже на те пішло, то дивись зразу все по живленню +22В і +30В ...


Зробив перекур , надоїло від шостої години блок живлення мордувати ! Поміняв усі підозрілі електроліти , чуть стало краще працювати , тоді на кінець ще поміняв вхідний високовольтний з 46 мКф на 64 мКф 450 вольт , кубіки зникли ! Але сигнал якийсь підозрілий , слабий , хоча усі канали працюють нормально . Чи може у тюнері Digital 7100A він таким повинен бути ? На каналі Тіса 37% , але працює стабільно .:confused:
Що скажеш Славік ???
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3520
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Реанімація
« Відповідь #7 : 08:56:46, 22 Липень 2007 »
Цитата: Ігор Горбусь;13458
ще поміняв вхідний високовольтний з 46 мКф на 64 мКф 450 вольт , кубіки зникли ! Але сигнал якийсь підозрілий , слабий , хоча усі канали працюють нормально . Чи може у тюнері Digital 7100A він таким повинен бути ? На каналі Тіса 37% , але працює стабільно .:confused:
Що скажеш Славік ???


Я би поставив зразу на 100мкфх400В.На сірниках не зекономиш...Щодо слабкого сигналу: канал Тиса йде зовсім хреново, вибери якийсь інший канал для перевірки,і ще спробуй в налаштуваннях тюнера поставити RGB замість CVBS - на той випадок, якщо ще не виставив.

А ти не порівнював картинку з блоком від 6000 і з рідним? Якщо з блоком від 6000 краща - то десь ще маєш в блоці муху...він коштує 30 гривень тут, у нас, інколи легше просто замінити, аніж з ним довбатися...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 64
  • Рейтинг: +10/-1
Реанімація
« Відповідь #8 : 21:50:55, 05 Жовтень 2007 »
Допоможїть будьласка я прошив Globo 7100A дампом вїд Optikum 4000 як перешити цей тюнер Jetag Нігде не мае інформації про цей процесор і про Jetag якою програмою шити і де взяти розпайку Jetag і дамп?

Відсутній Generator

  • Модератор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 164
  • Рейтинг: +172/-0
Реанімація
« Відповідь #9 : 12:08:23, 20 Жовтень 2007 »
Реанімація глобо 7010а джитагом триває близько півгоди. Саме цей час необходний для програмування перших 64 кб софту. Потім звичайно зашиваєте через ком-порт....

Якщо є питання то звертайтесь.


Удачи
Good luck

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Реанімація
« Відповідь #10 : 11:30:07, 30 Жовтень 2007 »
Шановный Generator не моглы б Ви описати тут як треба вернути до життя Глобо 7010а,а також якщо можливо вкласти сюди програми та схему Jtag.За що Вам будуть вдячними Форумчани.

Відсутній Generator

  • Модератор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 164
  • Рейтинг: +172/-0
Реанімація
« Відповідь #11 : 12:18:57, 30 Жовтень 2007 »
Все що треба є тут http://tele-sat.ru/forum/showthread.php?t=788&page=26 тільки не треба лінуватись....

Удачи
Good luck

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Реанімація
« Відповідь #12 : 14:20:28, 27 Листопад 2007 »
Реанімація Глобо7010
1. Завантажити прогу EJTAG_TT_1.0.6.11. Зібрати схему Jtag (можна на опорах)
2. Відпаяти R36 на платі приймача(біля м-с ОЗУ) .До конт. площадки R35(195 нога процессора) підпаяти рез.10кОм.До другого конт.площадки R35  підпаяти провід(щоб він дістававав до вільної ноги рез.10кОм). Ланка потрібна для переводу проца в реж Debug(вімкнення:при викл. приймачі  зєднайте провід з вільною ногою рез 10 кОм,вкл.приймач і почекавши декілька сек відєднайте провід)
Зєдн. 1 ногу Jtag разєму(на платі приймача 1-TRUST,6-GND.) зєдн. через рез. 1.5кОм з живленням 3.3V.
3. При вимкненому компі і приймачі зєдн Jtag з ЛПТ портом.
4. Запустіть прогу Jtag ,вімкніть режим DEBUG, натисніть кнопку конект програми. На екрані побачите як програма визначить процессор,флешку.Якщо програма не конектиться, значить потрібно закрити програму потім запустити по новій.
5. Зтерти флешку.І записати boot Глобо7010 чи дамп флеш(прошивку з загрузчиком і списком каналів).Boot запише хвилин за 15,софт-біля 3 годин.Процес довгий, а у мене не було boot тому я прервав запис(вимкнув приймач) на 8% (думаю хватило і 3-5%).
6. Відновив все на місце, продовжуємо запис ПЗ через ком порт(як завжди)
Буду радий якщо це комусь допоможе
З повагою zloj vitos.
Велика вдячність sergiuss (tele-sat.ru) за програму EJTAJ_TT_1.0.6.11.

Ніякої моєї залуги в цій інформації немає,просто шукав по сайтам і виклав усе разом.

Відсутній slav0n

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +63/-10
Реанімація
« Відповідь #13 : 16:58:06, 28 Листопад 2007 »
З дебугом намудрив  :)
Є ж метод "тика" в R23.
primuss3. Налаштуйся на супутник - Легко!

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1460
  • Рейтинг: +1802/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Реанімація
« Відповідь #14 : 17:11:00, 28 Листопад 2007 »
З дебугом намудрив  :)
Є ж метод "тика" в R23.
можна конкретніше, що і куда "тикати"..?
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

 

Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 4051
Остання відповідь 14:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
Реанімація ресиверів Eurosat-8004. FERR, ЕRR ....

Автор bodyanРозділ Інструкції (FAQ)

Відповідей: 3
Переглядів: 6027
Остання відповідь 20:46:49, 19 Листопад 2007
від bodyan
Реанімація ресиверів Eurosat-8004 Super. ASK, up9, ...

Автор bodyanРозділ Інструкції (FAQ)

Відповідей: 0
Переглядів: 5896
Остання відповідь 18:19:20, 16 Лютий 2008
від bodyan
Реанімація CosmoSat 7820 вбитого невдалою прошивкою!

Автор валютчикРозділ CosmoSAT

Відповідей: 13
Переглядів: 3821
Остання відповідь 14:07:46, 24 Квітень 2012
від alex1972
Реанімація EVO 700s (Відновлення за доп. EJTAG)

Автор YaroРозділ Evo

Відповідей: 3
Переглядів: 2007
Остання відповідь 07:45:51, 19 Листопад 2012
від Yaro