Приймачі DVB-S/S2 > 7010A, 7100A, 7010

Реанімація

<< < (10/34) > >>

Yaro:

--- Цитата: VictorZ! від 20:00:36, 11 Вересня 2008 ---стоп.... а... різниця між Жтагом і Ejtag- ом якась, видно, є....  Ну, я просто спаяв на резисторах до лпт- роз"єму і в ресивер... 
резистори перевірив ще перед пайкою - 100,100, 109, 31 Ом. А сигнали перевірити з лпт  - осцилографа включати, чи що ?   *-G

--- End quote ---

JTAG та EJtag різняться підключенням резисторів до ЛПТ-мамки, ЖТАГ робиться для серій 3ххх-6ххх (старші приймачи), ЕЖтаг - для новіших серій типу 7ххх-9ххх (4хххС).
Чи наявні сигнали до та після резисторів - достатньо простого стрілочного прилада, орієнтуватися на рівень логічного нуля чи одиниці. Стрілка показує приблизно 2-2,5 вольта - сигнал є, не показує - значить нема. Причому у випадку ЕЖтага треба запустити програму перешивки і нею перевіряти, чи є той чи інший сигнал.

VictorZ!:

--- Цитата: Yaro від 06:26:24, 10 Вересня 2008 ---
Вкороти дроти від ЖТАГа до плати приймача до 10-15см.

--- End quote ---

О! Вкоротив, допомогло. За що і дякую !

LBB:
Відчаяні люди-роблять ASPI-інтерфейс на резисторах. Формувач шинного рівня коштує 3 гр. Сьогодні реанемував глобо 7010  з заваленою прошивкою і спаленими портами jtagа. Процедура з підготовкою-28 хв. Так що в кого спалений JTAG-це ще не кінець.

M1sha:
LBB, так будь ласка  більш детальніше поописуйте деталі та ньюанси зчитування-запису пам"яті,особливо коли  штатний порт спалений, може фото є, то прикладуйте, тільки розміром десь до 50-100кб, не більше, не у всіх швидкісний та недорогий інет, та і сервер  не резиновий, ходять такі стійкі чутки. А чи можливо  там десь на перетворювачі рівня МАХ232 втулитися? І чи  працють в такому випадку проги через СОМ? І де формувач шинного рівня коштує 3 грн? Це напевно  тільки одна мікросхема коштує стільки? Я б і за більшу  ціну купив би, думаю і не тільки я.

Yaro:

--- Цитата: LBB від 20:44:11, 21 Вересня 2008 ---Відчаяні люди-роблять ASPI-інтерфейс на резисторах. Формувач шинного рівня коштує 3 гр. Сьогодні реанемував глобо 7010  з заваленою прошивкою і спаленими портами jtagа. Процедура з підготовкою-28 хв. Так що в кого спалений JTAG-це ще не кінець.

--- End quote ---

Я попросив би ДЕТАЛЬНІШЕ, якщо можливо - то з фотографіями, крок за кроком. Дана інформація пригодиться багато кому.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version