Приймачі DVB-S/S2 > 7010A, 7100A, 7010
Реанімація
BRISNIK:
Підскажіть,будьласка,чим конвертувати файл ABS в BIN
SERS3333:
--- Цитата: BRISNIK від 05:20:56, 09 Листопада 2009 ---Підскажіть,будьласка,чим конвертувати файл ABS в BIN
--- End quote ---
Просто переіменуй
Анат:
Приємно бачити що все у всіх ОК, бо майже місяць ніяких запитань. У мене є невеличке, може хто з цим мав справу. Принесли Глобо 7010А. Дисплей - мертвий. Відкрив, подивився, все новеньке. Жінка старенька каже потухло саме. Б.Ж. перевірив все ОК. На всяк випадок зняв з робочого, підключив ejtag на резисторах флешка стирається воот заливається, вроді як і повинно бути але коли підключаю щоб дамп залити прогою через компорт на дисплейові загорається ОП і замість конекту з прогою мигає ОП (О-пропадає на секунду а П в цю мить горить яскравіше ) і так весь час. Оживляв більше десятка цієї моделі. Один лише не зміг запустить, там другі симптоми були (ASH). Це другий попався, мабуть кирдик флешці. Хто, що порадить. Дякую.
Rostyk.07:
Як варіант залити не самий бут а цілий 2мб дамп!Тоді і стане ясно
Анат:
Rostyk.07 дякую за відгук. Я неодноразово читав про повний дамп. До цього лив BOOT7010A2 і вже через компорт рекрмендований дпмп truman_EMU_1.3.72_AMSTAR.abs якось все виходило. Будь ласка киньте ссилку на повний дамп про який йде мова. І я так розумію, що його також лити через компорт - чи ЕЖТАГом якось можно? Дякую. :lamer:
Навігація
Go to full version