Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Tiger Star 8100 не включається сіріус приймачом

<< < (2/3) > >>

Android-80:
Та не партесь ви з тою проблемо! Винуватцем цієї справи -твін 100%. Сьогодні і до мене приходили з даною проблемою, тим більше обладнання пропрацювало три роки без проблем, а тут бах мороз і... :2funny: Alien032,Спадуть морози і запрацює твій сіріус An14

Ankl:

--- Цитата: Ankl від 06:23:13, 26 Січня 2010 ---те саме тільки ортон4100 з сінглами сіріус вмика а з твінами із затримкою або геть ні.

--- End quote ---
в моєму випадку допомогла заміна ЛМ317

Alien032:
Що таке ЛМ317? Про сусідів відпадає і про мороз також!!!! Інші тюнери працюють, а іменно цей на різних тарілях пробував, то все показує амос, хотбірд, а от сіріус ні))))) Вже і перешивав і то і се.... 0 !!! просто цікава проблема тим, що чому іменно сіріус, чому всі інші працюють!!!!)))))) :o

zloj vitos:
Таке й в мене було.Тюнер Глобо 4100(корпус як  в ДВД) тупо не бачив головку теж Глобо,та й не з всіма дісеками працював і проблема саме теж на Сіріусі була-така ж головка на Амосі працювала,а з Опеном 800 все працювало,прийшлось замінити на головку іншого виробника і дісек підбирати.

YLATIV:
Після того як я став прошивати Глобо 4100С і їм подібні прошивками з лоадером 1.0.3, а прошив більше як 20, до мене стали телефонувати клієнти, що на Амосі, а саме на транспондері 10889 слабкий сигнал або взагалі немає  :'(
Порівняв сигнал на своєму Глобо 4100 - 73%, а на цих глобіках - 58%. В кого погано настроєна антена не працювало взагалі. Я думаю - це проблема в нових прошивках, прийдеться старі назад перепрошувати, хоча геморою трішки добавиться.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version