Автор Тема: Як змінити програмне забезпечення.  (Прочитано 2617 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній STUDIO

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 130
  • Рейтинг: +12/-2
Якою программою заливати ці софти,а то прога від 9500 не хоче відкривати ці софти.І як шара працює на останьому софті.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Як змінити програмне забезпечення.
« Відповідь #1 : 09:12:07, 23 Січень 2010 »
Запис даного ПЗ виконується двома способами:
1. за допомогою usb-носія і відповідного пункту в меню приймача
2. за допомогою Hyper терміналу на ПК.

Меню -> Стандартні -> Звязок -> HyperTerminal . Створіть нове підключення: вкажіть назву, ком-порт підключення, встановіть наступні параметри порта:


Перейдіть до пункту Передача і вкажіть протокол:


Переведіть приймач в дежурний режим (годинник на циферблаті).
Натисніть Відіслати після чого ввімкніть приймач утримуючи кнопку ввімкнення на передній панелі приймача.  :)




Відсутній markijan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 21
  • Рейтинг: +0/-0
Як змінити програмне забезпечення.
« Відповідь #2 : 09:21:11, 01 Червень 2010 »
Саме краще міняти ПО через USB легко і дшидко

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Як змінити програмне забезпечення.
« Відповідь #3 : 11:17:46, 01 Червень 2010 »
Найкращий той -  який можливий. derisive.gif
 Відсутня флешка пишемо ком-портом, відсутній нуль-модемний використовуємо флеш :)
Спосіб зміни пз на подальшу роботу приймача не впливає !!!

Відсутній caxa

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 178
  • Рейтинг: +51/-1
Як змінити програмне забезпечення.
« Відповідь #4 : 20:42:14, 04 Липень 2010 »
Поставив прошивку 3.25А все працюе нормально , але тепер неможу загнать ніяку другу прошивку, ні поUSB ,ні по COM канали і ключі без проблем перешиваються, підскажіть як вирішити прблему? ca.,

Відсутній markijan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 21
  • Рейтинг: +0/-0
Як змінити програмне забезпечення.
« Відповідь #5 : 10:19:34, 17 Лютий 2011 »
попробуй на заводські скинути

 

Проблеми пов'язані зі зміною програмного забезпечення Openbox

Автор OgirokРозділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 96
Переглядів: 17205
Остання відповідь 22:43:14, 07 Листопад 2011
від vova-sp
Проблеми пов'язані зі зміною програмного забезпечення

Автор andre33Розділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 12
Переглядів: 2856
Остання відповідь 17:01:11, 07 Січень 2010
від lwm
Pемонт та відновлення программного забезпечення (ПЗ) супутникових тюнерів

Автор Vladimir-rvРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 31
Переглядів: 13666
Остання відповідь 21:36:04, 21 Вересень 2017
від toliktv
Інструкція по заміні Програмного забезпечення(Софта)

Автор bodyanРозділ AF-3100 CK, AF-6600 CK, AF-6600 2CK

Відповідей: 15
Переглядів: 11343
Остання відповідь 20:43:19, 03 Квітень 2008
від Marcin
Заміна програмного забезпечення (прошивки) тюнера

Автор bodyanРозділ Інструкції (FAQ)

Відповідей: 1
Переглядів: 4983
Остання відповідь 14:53:14, 12 Листопад 2009
від slavon