Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Новий клон глобоподібних - Q-SAT ST-09

<< < (5/6) > >>

Китайози тут не до чого! Бо "економлять" не вони, а замовники і споживачі, тобто ми з Вами!Скільки заплатять - так і зроблять. і жалітися нема на кого, окрім себе! Хочете дешевше - тримайте.
Ситуація, як в тому мультику, де боярин хтів з одніеі шкури сім шапок викроіти! :-Р

sasha1968:
Така само ситуація з модулятором помічена в китайських OPENBOX X~800_820.
Не модулятор а одна назва. Зроблений на 2х транзисторах. Видно по всьому
МВ та ДМВ діапазону. Показує--ніяк! Коротше--хлам.Після установки модулятора
з нормального X~800 почалася більш-менш нормальна робота.
Куди вже далі здешевляти!!!!!!!!!

sattv1:

--- Цитата: avatar6 від 22:20:24, 26 Грудня 2010 ---Китайози тут не до чого! Бо "економлять" не вони, а замовники і споживачі, тобто ми з Вами!Скільки заплатять - так і зроблять. і жалітися нема на кого, окрім себе! Хочете дешевше - тримайте.

--- End quote ---
Та якеж це дешевше?! Якби він коштував грн 100-130, то так. Якість би відповідала ціні. А так за майже таку ж ціну я краще придбаю Ортона 4160 і навіть  задумуватись не буду.

sanyek:

--- Цитата: andre33 від 11:02:56, 18 Січня 2010 ---Постачальник говорить ,що у них чутливість низька,
 відпишіться , хто вже юзав ці апарати , як у них чутливість у
 порівнянні з Ортонами 4100с

--- End quote ---
Купив ящик 4100с в корпусі як дрім500, з конверторами  evrosky та rci працює тільки сіріус, бо він у мене на першому порті, з startrack все в нормі, може зекономили на конденсаторі 47мкф., треба зривати пломбу, тюнера гарантійні.

Denja:
Конкретно по моделі 09 питання закрите, просто закінчилися ці тюнера. По модулятору все вищеописане правда і нічого з цим незробиш. Були замовлені нормально працюючі, а зробили як завжди для галочки.
sanyek - було пару раз, непрацював сіріус на 1 порті з високою горизонталлю, але на величезну кількість тюнерів таких попалось 3 штуки особисто мені. Можна вважати досить непоганим результатом порівнянно з 4100 останніх партій.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version