Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD

Іміджі Nabilosat

<< < (3/6) > >>

STUDIO:

--- Цитата: Android-80 від 14:27:26, 22 Січня 2010 ---Братчику, а навіщо тобі то все? То не глобо :2funny: Постав хотя б один разок все з нуля(Імідж,емулятор,проскануй канали) і потім не проситимеш про готовий імідж з каналами. Все розжовано, то для початку складно, а надалі оціниш свій дрім на всі сто... ca.,

--- End quote ---
Дякую за пораду.Я з дрімами уже як 2 роки дружу.І взагалі зі всіма лінуксоїдними.В мене наприклад Ай Пібокс9000.
Просто,один клієнт достав.Пропадає в нього шарінг.і то хвилин на 20-30 вечорами.Хоча в інших клієнів з цього ж провайдера іде все на ура,в мене також (затиків 0).Швидкість інету в нього просто супер (мені б таку) 8мб.
Каже-або забирай антену назад з 36 градусів,або роби щоб показувало нормально.Ось я і грішу можливо на імідж.Стояв у нього геміні.Хочу перепробувати інші.
І ще одна проблемка.Відсканував я по новому канали.Перегрузив тюнер-і все....Блимає заставка Набіло і тюнер дальше не грузиться.Що тільки не пробую робити.

Android-80:
Спробуй залити імідж для чистки флешки, а після того по-новій залий свій Набіло.
На джемені шара літає O0 Може проблема всеж таки в прокладці??? Мається на увазі ту, що між пультом і диваном, в якої шара вечером по 20-30 хвилин пропадає? :2funny: Запхай назад джемені і поганяй той дрім в себе вдома і бажано ввечері.

Арчи®:

--- Цитувати ---Запхай в зад джемені
--- End quote ---
:2funny: :2funny: :2funny:

tosat:

--- Цитата: Android-80 від 21:07:46, 22 Січня 2010 ---На джемені шара літає O0 Може проблема всеж таки в прокладці??? Мається на увазі ту, що між пультом і диваном, в якої шара вечером по 20-30 хвилин пропадає? :2funny:

--- End quote ---

Скоріше всього, що в прокладці.. :)Якщо все правильно настроєно то робить без проблем.., і взагалі то справа не в тому який імідж стоїть, а в тому чи є нет на тьюнері..Своїм клієнтам ставлю плагін погоди і вони зразу бачать в чому справа..
Деколи потрібно перезавантаження ему, але це рідко..Я тут недавно навіть одного пенсіонера навчив як користуватися, а в нього навіть нета нема - підключення  жпрс через мобілу, і нічого, нарікань нема.. :)

muroslav:
Доброго вечора.Сьогодні купив свій перший Дрім.Спочатку було страшно,а на вечір вже
встановив NABIO.Все гаразд,тільки прошу поради,як активувати ІНТЕР,ТЕТ.....SPORT 2.
Замучився читати інтернет.Дуже дякую.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version