Автор Тема: Dreambox. Невже так все важко?  (Прочитано 7003 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Арчи®

• Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • Рейтинг: +3883/-2
Dreambox. Невже так все важко?
« Відповідь #15 : 16:53:27, 10 Січня 2010 »
Так налаштуй йому дрім і нехай тисне на всі кнопки, в чому проблема? *oohaa*
Або розкажи йому, що його дрім лайно і втюхай йому жлобо або іще краще вінквест баків за 20. :2funny:
Це варіант для випадку, що налаштувати не можеш ca.,
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
« Відповідь #16 : 16:53:40, 10 Січня 2010 »
мабуть треба писати по три слова ,ніхто уважно не прочитав про що саме я , а намагається привити мені любов до дріма...

Еееее ні... це Ви намагаєтесь нам навязати нелюбов до даного приймача  :2funny:

Нажаль ви стараєтесь для себе вияснити в чому вся радість даного приймача, користувачі в свою чергу відповідають на ваш пост.
Зрештою судячи по вашим повідомленням, ви лише хочете почути власну відповідь на власне запитання.

Відсутній nico2

• Ветеран
  • Рейтинг: +1104/-15
« Відповідь #17 : 15:55:25, 11 Січня 2010 »
Шановний bodyan, хто хто а модери б мали читати все і уважно ,тому прошу вас почитати мій перший пост і надалі розвиток дискусії щоб самому зрозуміти хто почав кому що прививати,і навіщо було змінювати тему не розумію, коли вона і близько була присвячена зовсім не дрімбоксу а нашим хакерам які десь поснули,а вже потім робити мені зауваження,а перетворення теми в підрозділ дрімбоксів мені нагадує нашу владу,ти їм про сіно а вони тобі про солому

Відсутній tosat

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
« Відповідь #18 : 20:13:23, 11 Січня 2010 »
Цікаво, а хто це створював тему і як її назвав..?
Зрештою з того що написано в першому пості роблю висновок, що Ти розчарувався в САТ ТВ.. :)
В мене теж бувають кризові періоди, але якби я на все звертав увагу, то щомісяця лежав би в лікарні..
По поводу дріма: повністю підтримую Арчі, наведу приклад: зараз у нас на них пішла мода в зв"язку з їхньою дешевизною та можливістю перегляду "шари", так от є деякі люди які в них зовсім не петрають і беруться його налаштовувати.., ясна річ, що їм розбиратися неохота, тоді йдуть до знаючого майстра який все за 15 хв робить..Але ! Хочу підчеркнути, що як замітив Бодян в Дрімі використовується не просто прошивка, а операційна система (наподобі вінди в компі).. і для того щоб його налаштувати прийдеться трохи посидіти, бо не все так просто..
Пригадую, коли я перший раз придбав Дріма (це був ще 7000), то я його майже м-ць часу налаштовував, але це було дуже давно, років з шість назад.., в той же час Самсунг 9500 показував з допомогою картки все що потрібно..
Проте, всі ці труднощі не помішали мені його освоїти... і повірте, я зараз би Дріма не поміняв би ні на який інший апарат, хоч через мої руки пройшло їх немало..
Хто захоче, той його рано, чи пізно вивчить, і повірте, тоді його полюбите, за можливості (бо вони унікальні, завдяки операційній системі та багатозадачності)
Хотів, би також сказати, що коли вивчаєш Дрім, і щоразу пізнаєш його нові можливості, тоді отримуєш задоволення від цього - виникає єйфорія -  це такий стан душі..!!!
Зробити це зараз набагато простіше, ніж раніше: є купа спеціалізованих форумів власне по дрімах, думаю що і на нашому є маса матеріалу, зрештою, кожен для себе сам повинен вибрати той чи інший імідж, а по поводу мови меню, то завдяки нашому форумчанину степану_кв у всіх останніх прошивках для НД дрімів включена укр локаль, котра на 98% переведена, для 500 дрімів теж не проблема знайти..
Щось не будете знати - задавайте конкретні питання, то поможемо, бо починати з того, що все так тяжко, імхо, краще це не робити, а заплатити комусь іншому гроші - так простіше..
І ще: на мій погляд (коли дрім не клон) краще ставити все-таки іміджі Джеміні - у них нормальна серверна підтримка, і крім ключів на сервері є все що потрібно для роботи та постійно проводяться оновлення..
До речі, за мою практику, ні разу не бачив як клієнти повністю витирали канали, як на інших приймачах, так що спортити все там не так просто..
Бажаю Удачі, та всього найкращого..! :)
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Остап

• Ветеран
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
« Відповідь #19 : 18:57:51, 01 Лютого 2010 »
Чому ж тоді у мене працює? у вас просто піди на каналах інші.. почитайте форуми як самому додати бісс ключ в софткам. І ніяких питань не буде...Дрім це саме той тюнер де потрібно попрацювати і читати, а не тільки закинути готовий дамп і віддати тюнер клієнту  :2funny:

PS: Якщо із бомбою небуло проблем, то це не означає, що у вас 100% оригінал  ca.,
PSPS: Повністю згідний із Арчи  *-A
Підскажіть форум або місце де описано як правильно вводити Бісс ключі в софткам до Дріма.Або не полінуйтесь самі опишіть послідовність дій.Подяка з моєї сторони гарантована Цікавить ключ до СТС з 53 і на канал Домашній як правильно поавинно бути вписані ключі чи трансподери.

Відсутній seran

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +0/-0
« Відповідь #20 : 19:40:18, 01 Лютого 2010 »

Відсутній ig0r

• Старожило
  • Рейтинг: +461/-8
« Відповідь #21 : 21:04:25, 01 Лютого 2010 »
тут на перший погляд важко,а насправді все дуже просто, хто користується дрімом наврят схоче користуватися глобо,та іншими

Це точно!!! +100%

Відсутній Blackbot

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +123/-3
  • Don't dream your life - live your DREAMbox!
« Відповідь #22 : 05:46:34, 02 Лютого 2010 »
Ще хочу додати що скоріш за все в 90 відсотках люди купуючи drerambox усвідомлено вибирають цей апарат враховуючи його можливості. Звичайно він не для того щоб якась бабулька просто дивилась ТЕТ на кухні (хоча теж підходить), бо для таких цілей можна обрати простий глобо, чи інший приймач. А от якщо плануєш дивитись шару, редагувати ключі а також користуватись різноманітними плагінами та можливостями - тоді тільки Dreambox. Це просто моя думка.
Dreambox DM 800HD SE
Dreambox DM 800HD PVR
Gemini Project 3 (GP3)

Відсутній VictorZ!

• Ветеран
  • Рейтинг: +289/-14
« Відповідь #23 : 14:43:43, 02 Лютого 2010 »
Зі свого невеликого досвіду користуванням дрімом хочу сказати таке. Виявляється, треба чітко уявляти, що я конкретно хочу від тюнера. Чітко уявляти. Що, в принципі, зовсім не важливо при використанні глобіка чи подібного тюнера - з ними все просто: скачав прошивку, загнав ключики і все. Верх фантазії - це підключити мотора і шарінг, причому в останньому випадку одразу виникають запитання і проблеми - то шара пропадає, то катринка завмирає....
  З дрімом все цікавіше + багато додаткових функцій. Я б сказав, що занадто багато - і фільми на компі дивитися через дрім, і на  телевізрі кіна з компютера дивитись за допомогою того ж таки дріма, і погода на екрані телевізора, і "кдр в кадрі" і....  ще багато інших, часто зовсім не потрібних, функцій. Новачка це лякає. все здається складним і незрозумілим.  А всього-на -всього треба сказати собі ( наприклад) -
1. я хочу дрімом дивитись такі- то канали з таких- то супутників.
2. В мене тарілка з мотором - потрібно дріма настроїти для роботи з ним.
3. Я хочу тьотю Шуру  :2funny:
4. Ну, може якби була функція РіР ще, то й було б добре.

І все. І далі крок за кроком, не міняючи іміджі по 3 рази на день і емулятори, не скачуючи кучу плагінів, від яких той дрімбокс аж виснути починає, виконувати пункти 1-4. Просканувати супутник, сворити фаворитний список, моторчик настроїти... ну і так далі.
при цьому виявляється, що з дрімом працювати просто, не складніше, як з домашнім компом, який в кожного ж учасника форуму є!!! Головне - не нажимати лишніх кнопок.   :2funny:
От я посидів зі своїм дрімом пару день, розібрався, зато тепер діти самі все включають і дивляться. Ніхто нічого навіть не спитав, тільки сказали, що каналів стало більше ( бо шара) і пультик зручніший за глобівський. Все. Можна ставити на кухню бабці , хай дивиться Інтер.
І хіба після 1-2-3 років "спілкування" з глобіками чи фергюсонами, чи опенбоксами не хочеться спробувати чогось новенького ? Хай навіть голову трохи поламати, то ж цікаво, багаж знань не за плечима в мішкові носити.
Ну і само собою що це все ІМХО, як новачка в користуванні цим тюнером.
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній Alien032

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +21/-4
  • м.Здолбунів
« Відповідь #24 : 12:34:22, 23 Березня 2010 »
Тут всі пишуть, що так легко перепрошити дріма 500S.... мучусь вже 3 день, а добився тільки перепрошивкі джеміні на 4.6... інформації куча, а от толку 0 з неї, все дуже заплутане!!! Дрім мені чимось СкайСтар 3 нагадує!!! Допоможіть, якщо кажете, що це так легко!!! аська 451964777

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
« Відповідь #25 : 14:11:00, 23 Березня 2010 »
У новачків стосовно Dreambox може виникати багато асоціацій, починаючи від бермудського трикутника і завершуючи СС3.

Зміна іміджів на даних приймачах можлива у два способи - за допомогою мережі і за допомогою нуль-модемного шнура.

Для починаючих варто почати з нуль-модемного шнура:
1. З'єднайте вимкнений приймач і ПК за допомогою цього шнура.
2. Запустіть програму DreamUp і натисніть Connect
3. Ввімкніть приймач, дочекайтесь активації кнопок в програмі. Натисніть Flash і вкажіть бажаний імідж. Дочекайтесь завантаження і запису( процес триває близько 12 хв.)

Присутній vitivan

• Спонсор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +294/-12
« Відповідь #26 : 19:46:16, 23 Березня 2010 »
треба хлопці продвигатися швидше, скоро 500 -у  модель повністю замінить 800,  а там ще складніше.

http://dream.altmaster.net/forumdisplay.php?f=6

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
« Відповідь #27 : 06:31:16, 24 Березня 2010 »
Замінить тоді коли ціна впаде хоча б до 100 у. о. , не кожен спроможний відвалити навіть (в порівнянні з оригіналом) і тих 300у.о. за клона .
Тому 500-у поки ще жити і жити :)

Відсутній Yaro

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
« Відповідь #28 : 08:36:57, 24 Березня 2010 »
Замінить тоді коли ціна впаде хоча б до 100 у. о.
Абсолютно згодний, ціни просто здирницькі...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Торгова марка "Опенбокс" - все що ви про неї думаєте... обговорення.

Автор slavonРозділ Openbox

Відповідей: 83
Переглядів: 30270
Остання відповідь 18:30:16, 22 Жовтня 2010
від Арчи®
Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 8191
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпня 2010
від v22
Все про нуль-модемний кабель(вирішення проблем,пов"язаних з ним)

Автор Ігор ГорбусьРозділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 54
Переглядів: 34793
Остання відповідь 18:55:33, 07 Липня 2011
від slavon
Продам HDMI-HDMI (Dreambox) кабель.

Автор vitivanРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 6
Переглядів: 22798
Остання відповідь 07:35:20, 20 Січня 2026
від vitivan
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них