Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR

Версія ПЗ для підробок

(1/3) > >>

fox-taras:
софт без бомби-

Tasya:
Хто знає -- скажіть-- яку останню прошивку можна запхати в клона ( Openbox X-730) !!!!?????

SashaTv:
В підробки до 1.17.15

STUDIO:
У кого є канали з ключами для китайців.4-5-13-75.
Буду дуже вдячний

Android-80:
Помоему є "рішення" для клонів. А рішення досить просте якщо я не рано  пишу. Заливаємо нову прошивку для оригіналу, коректуємо дані по каналах і ключах, потім робимо точку відтворення i зливаємо повний дамп на флешку. Після чого я назад перешив рес в безпечну прошивку і скинув у заводські .... про всяк випадок. Потім заливаємо зроблений дамп з флешки в тюнер і дивимося телик. Таким чином клон на новій прошивці (помоему 1.18.58) працює вже два місяці.
А тепер поговоримо ще ось про прошивку опенбоксів в Октагон. Теоретично це можливо у випадку OCTAGON SF718 поставити на Openbox X-730, але на практиці не перевірялося. Практично перевірялися ресивери опенбокс С7 і Октагон 1018. Я думаю що також вийде з лінійкою х700-тих. Дещо можна прочитати в журналі Сателіт за січень 2010 або на його оф сайті (сателіт.нет.юа). Також про цю "переробку" можна знайти іформацию на форум.сат-експерт.ком. Більше копати на жаль немає часу. Якщо хтось зважиться на експеремент напишіть.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version