Технічний відділ > Майстерня
HP Compaq 6820s приколи зі звуком...
PATLATUY:
З новим роком всіх та наступаючими, коротше проблема виникла така: у ноуті нема звуку в влаштованому динаміку, він тут один, думав може гніздо на навушники, бо воно трохи покорожене, хтось над ним познущався, так вроді ні, бо мусив роздерти його по гвинтиках щоб до нього добратися. Там хоч і є знущання, але вроді все гаразд і якщо вставити навушники то звук є, але тільки в одному. І ще, коли призагрузці затиснути якусь клавішу, то пищить внутрішній динамік через який і має виходити звук. Я вже голову зламав і в неті бачив у народу є похожі ж проблеми, але так і вирішення його не знайшов, чи це може просто здати його в СЦ і все???? Надіюсь, що хтось щось порадить
DVBDSN:
--- Цитувати --- І ще, коли призагрузці затиснути якусь клавішу, то пищить внутрішній динамік через який і має виходити звук
--- End quote ---
"то пищить" зумер який немае ніякого відношення до вашого динаміку.
PATLATUY:
Я також думав що це він, але ні, пищить якраз динамік, я ж казав шо спеціально перевіряв...
sat-pl:
аналогічний ноут в мене,такого не було,але працює тільки один правий динамік
PATLATUY:
мене вчора трохи осяйнуло, а може це просто згорів один канал на звук, бо якщо слухати в навушниках, то працює тільки лівий, а динамік влаштований в ноуті може і працювати від цього, думаю прикріпити динамік до виходу, а все всередині і народ не бачить, і радість є, інший варіант буде не здешевших....
І ще забув сказати, шо динамік там тільки один, так як ти Мішаня кажеш правий, зліва нема там нічого, ноут моно
Навігація
Go to full version