Приймачі DVB-S/S2 > 4060CX
Софти: Проблеми - Вирішення. Обговорення.
дядя Міша:
У мене були проблеми з прошикою вищезгаданих тюнерів(4000с і подібні), ніяк не міг прошити приймачі прошиті з версією лоадера 1.0.2 стандартними завантажувачами і дякуючи порадам Sasha Tv користувався Upgrade BY SOIRNET. Поради слушні ,поскільки цей завантажувач не розбирається в лоадері .Я десь читав, що цією програмою можна оживити вбитий тюнер, лівою прошивкою. Як?
SashaTv:
Дядя Міша маленька поправка.Upgrade BY SOIRNET я ніколи некористувався,а для пониження версії бута в приймачі використовую стардатний Upgrade/100 пост/ старого взірця.Саме його Вам рекомендував.Бажано понижувати не нижче 1.0.3 версії бута.
PS:Прибитий приймач прошивкою можна відновити лиш через JTAG.
дядя Міша:
--- Цитата: SashaTv від 08:14:30, 19 Листопада 2010 ---Дядя Міша маленька поправка.Upgrade BY SOIRNET я ніколи некористувався,а для пониження версії бута в приймачі використовую стардатний Upgrade/100 пост/ старого взірця.Саме його Вам рекомендував.Бажано понижувати не нижче 1.0.3 версії бута.
PS:Прибитий приймач прошивкою можна відновити лиш через JTAG.
--- End quote ---
Саша вибач, можливо я не коректно зформулював свій допис.
borriss:
Така проьлема-Orton 4060CX Plus.Прошив софтом а він відкриває канали біс дукже довго-15-20 сек.Це так і повинно бути чи ні?Прошивав другими прошивками -те ж саме.Поряд стоїть ОРТОН 4100 ВІДКРИВАЄ В 2РАЗИ швидше.Що можна зробити.Не кодовані канали відкриває швидко-2-3 сек.
oleg_lezha:
--- Цитата: borriss від 14:38:40, 21 Листопада 2011 ---Така проьлема-Orton 4060CX Plus.Прошив софтом а він відкриває канали біс дукже довго-15-20 сек.Це так і повинно бути чи ні?Прошивав другими прошивками -те ж саме.Поряд стоїть ОРТОН 4100 ВІДКРИВАЄ В 2РАЗИ швидше.Що можна зробити.Не кодовані канали відкриває швидко-2-3 сек.
--- End quote ---
Спробуй повидаляти всі зайві канали зі списку.
Навігація
Go to full version