Автор Тема: Софти: Проблеми - Вирішення. Обговорення.  (Прочитано 12824 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній pavlo8000

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 318
  • Рейтинг: +68/-248
А чи хтось має або знає де взяти на 4060сх під криптон,буду дуже вдячний.
Cкоро має бути софт під CRYPTON.Сьогодні мені прислали таку відповідь на пошту.
Hello

We are making crypton in  new receiver 4060CX. we think it should be ready
at the end of next week.
UCLAN

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Софти: Проблеми - Вирішення. Обговорення.
« Відповідь #1 : 20:04:57, 18 Листопад 2009 »
Надіюсь ви не забудете сюди його виложити Павло?

Відсутній inero

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 167
  • Рейтинг: +61/-0
Софти: Проблеми - Вирішення. Обговорення.
« Відповідь #2 : 20:08:39, 15 Грудень 2009 »
скажіть будь-ласка чи є вже софт під цю модель на криптон і +емул
.\ *-I
OPTICUM 9500 HD + ENIGMA2 (ACC-Плюс) - 4W-19.2E, 36Е Lviv

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Софти: Проблеми - Вирішення. Обговорення.
« Відповідь #3 : 21:35:46, 15 Грудень 2009 »
скажіть будь-ласка чи є вже софт під цю модель на криптон і +емул
.\ *-I
Чекаємо усі з нетерпінням скоро має появитися а наразі нема.

Відсутній pavlo8000

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 318
  • Рейтинг: +68/-248
Софти: Проблеми - Вирішення. Обговорення.
« Відповідь #4 : 13:33:24, 18 Грудень 2009 »
Можемо не чекати софта під CRYPTON. Не буде!
Так мені сказали поляки.
« Останнє редагування: 06:59:46, 30 Грудень 2009 від bodyan »
UCLAN

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 419
  • Рейтинг: +2606/-6
Софти: Проблеми - Вирішення. Обговорення.
« Відповідь #5 : 14:42:41, 18 Грудень 2009 »
Нерозумію ,казали що напишуть а тепер в кущі.
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній igor1960

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +21/-0
Софти: Проблеми - Вирішення. Обговорення.
« Відповідь #6 : 12:44:08, 27 Грудень 2009 »
Виникла проблема при прошивці тюнера Orton 4060CX. Програму зливав з тюнера \orton 4100C\  на Orton 4060CX за допомогою 0-модемного шнура. Все прекрасно працює за винятком проблеми у пультах. На власному пульті \а там є модифікований новий пульт\ кнопки його не відповідають написам. Прийшлось використати пульт від Globo 4100C. Тоді все OK. А як же з рідним пультом? Невже треба тепер програмувати ці апарати тільки з Orton4060 на Orton 4060 при наявності двох моделей пультів? Чи може є якийсь інший вихід з даної ситуації окрм того що тримати ще один тюнер для прошивки з апарата на апарат  одинакової моделі?
« Останнє редагування: 16:45:24, 27 Грудень 2009 від gotsanyuk »

Відсутній pirates

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +13/-0
  • Зміна серійників Microbox
Софти: Проблеми - Вирішення. Обговорення.
« Відповідь #7 : 06:52:01, 30 Грудень 2009 »
тут же виникає питання, чи ляв хтось,прошиву 1.3.01cr на 4100 чи 4050. Цікавить сумісні чи ні?

Відсутній vfedorkiv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +95/-0
  • vin
Софти: Проблеми - Вирішення. Обговорення.
« Відповідь #8 : 22:19:13, 01 Січень 2010 »
Виникла проблема при прошивці тюнера Orton 4060CX. Програму зливав з тюнера \orton 4100C\  на Orton 4060CX за допомогою 0-модемного шнура. Все прекрасно працює за винятком проблеми у пультах. На власному пульті \а там є модифікований новий пульт\ кнопки його не відповідають написам. Прийшлось використати пульт від Globo 4100C. Тоді все OK. А як же з рідним пультом? Невже треба тепер програмувати ці апарати тільки з Orton4060 на Orton 4060 при наявності двох моделей пультів? Чи може є якийсь інший вихід з даної ситуації окрм того що тримати ще один тюнер для прошивки з апарата на апарат  одинакової моделі?


ось мій дамп на якому працюють обидва пульти
« Останнє редагування: 22:21:43, 01 Січень 2010 від vfedorkiv »
кохайтеся чорноброві та не з москалями.......

Відсутній igor1960

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +21/-0
Софти: Проблеми - Вирішення. Обговорення.
« Відповідь #9 : 16:38:04, 02 Січень 2010 »
Вдячний за відповідь. Також прекрасно працює з двома пультами прошивка 1.3.07 із загрузчиком 1.05

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 419
  • Рейтинг: +2606/-6
Софти: Проблеми - Вирішення. Обговорення.
« Відповідь #10 : 20:32:30, 02 Січень 2010 »
Треба лити починаючи від 1.2.93 а нижче версії пульт небуде працювати так як треба.

« Останнє редагування: 20:28:09, 03 Січень 2010 від gotsanyuk »
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1571/-0
Софти: Проблеми - Вирішення. Обговорення.
« Відповідь #11 : 08:51:58, 03 Січень 2010 »
В софтах 1.3.01 і вище змінений формат списків каналів- на *.udf.Списки каналів завантажуются в приймач приблизно 20с .Використовувати Ali Editor DB4 UA. Недолік-непереміщуются канали в фаворитних списках.
« Останнє редагування: 08:56:56, 03 Січень 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній jocoka

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 516
  • Рейтинг: +102/-25
Софти: Проблеми - Вирішення. Обговорення.
« Відповідь #12 : 12:45:49, 03 Січень 2010 »
Вдячний за відповідь. Також прекрасно працює з двома пультами прошивка 1.3.07 із загрузчиком 1.05

Чи вирішили в цому софті проблему з Бісс-ом та часами на табло при дежурному режимі?

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1571/-0
Софти: Проблеми - Вирішення. Обговорення.
« Відповідь #13 : 13:21:56, 03 Січень 2010 »
Годинник в чекаючому режимі непрацює,а на BISS окрема закладка.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній rakivhutor

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +41/-2
Софти: Проблеми - Вирішення. Обговорення.
« Відповідь #14 : 06:43:57, 08 Січень 2010 »
4060CX- родич 4100С.тільки з кардрідером.Софт підходить повністю від 4100С.
Спробував: на софті від 4100С  4060CX взагалі на запускається і навпаки. Добре що дає перешити назад.
Не вводьте користувачів в оману, якщо щось змінилося-відредактуйте повідомлення.
Забитий молотком шуруп тримає краще чим закручений викруткою гвіздок

 

"Ds2_tRUb_DM500s" - мод. на базі "Nabilo Darkstar2" + файли і обговорення

Автор gotsanyukРозділ Dreambox SD

Відповідей: 16
Переглядів: 8341
Остання відповідь 19:13:04, 24 Березень 2015
від olvilu
Інструкція - обговорення. "Cosmosat 74*0"

Автор vfedorkivРозділ CosmoSAT

Відповідей: 19
Переглядів: 9829
Остання відповідь 08:59:25, 06 Січень 2014
від iva3
Обговорення навколо EMU "Cosmosat 74*0"

Автор bumer1978Розділ CosmoSAT

Відповідей: 24
Переглядів: 8567
Остання відповідь 20:51:50, 12 Березень 2015
від VANOS
Обговорення OPEN SX1 / SX2 / SX2 COMBO

Автор StycРозділ Open SX 1 HD, SX 2 HD

Відповідей: 3
Переглядів: 5122
Остання відповідь 18:10:58, 03 Січень 2021
від Styc
Обговорення програм. Євросат DVB-8004, DVB-3023

Автор editРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 7
Переглядів: 3292
Остання відповідь 11:02:50, 13 Листопад 2008
від jocoka