Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему
@-Star - чим прошити?
SergeyS:
Щоб не вкидатись в довгу полемiку, ситуацiя слiдуюча: принесли на перепрошивку тюнера, @-Star ASR 3530 plus. Хто стикався з таким? Може у кого э програми i файли для роботи з ним? Прошу допомоги, бо не допомiг навiть дядько Гугль.... Можна звичайно вiдмовитись, але ж яка не яка копiйка, та i рейтинг серед iнших "прошивальщикiв" пiдскочить вище (ну а як, нiхто не зумiв - а в нього вийшло derisive.gif)
Остап:
Лікарство для даного тюнера
tosat:
--- Цитата: SergeyS від 15:12:01, 27 Грудня 2009 --- @-Star ASR 3530 plus. Хто стикався з таким? Може у кого э програми i файли для роботи з ним? Прошу допомоги, бо не допомiг навiть дядько Гугль....
--- End quote ---
Ти погано вмієш користуватися Гуглем.., ось тут Ти був..?
--- Цитата: SergeyS від 15:12:01, 27 Грудня 2009 ---Можна звичайно вiдмовитись, але ж яка не яка копiйка, та i рейтинг серед iнших "прошивальщикiв" пiдскочить вище (ну а як, нiхто не зумiв - а в нього вийшло derisive.gif)
--- End quote ---
Дивно, що ти ще маєш час цим займатися - зараз дуже великий наплив клієнтів після недавної перестановки каналів - до мене навіть у неділю приходять.. >:(, а авторитет прийде з часом, тільки не роби так як у нашому магазині: понаставляли, наприклад, Ево 700, людина принесла, полежав тьюнер два дня і кажуть, що до нього прошивок нема.. :2funny:
Повністю міняти п/з тьюнера вже 2 роки як без потреби - достатньо просканувати нові частоти та ввести свіжі ключі все одно більше він показувати не буде.. ( колись я по цьому поводу статтю написав), як дехто тут пише : "в кого є ключі на ІСТВ, чи канал Україна" - ні щоб спочатку почитати форум, а потім щось просити те, чого нема... :2funny: :2funny:
SergeyS:
Дякую за підказку, там дійсно не був.
А по поводу прошивки - я так думаю, що простіше (і швидше) закинути з компа прошивку з усіма налаштуваннями, там руками ДіСЕКи підправити і все, чим сидіти і годинами вводити ключі, частоти, сканувати...... До речі саме з цим тюнером (@-Star-ом) я на такі граблі й наступив. Ледве допер, як зайти в редактор ключів (велика дяка Остапу O0). Редагував, редагував та й кинув к бісу це неблагодарне діло. Нічого в мене так і не вийшло відкрити вручну: ні ТЕТ, ні інтер, ні ТВ-Київ..... Взагалі нічого. Може зірки так стали, а може руки криві (хоча на перший погляд ніби й ні ))))) ) - але факт: кодовані канали не працюють. У БІСС-і наскільки я знаю йде привязка ключа до частоти. Ну інколи ще до назви каналу (як у ЄвроСкаях). А тут я не замітив взагалі ніякої привязки. Коротше, досить цікавий тюнер і роботи ще - непочатий край. Сьогодні ввечері як прийду з роботи - продовжуватиму колупати. Або зроблю, або спалю. Хазяїн в принципі особливих надій на рахунок нього не плекає... У трьох місцях йому вже відмовили. сам тільки я взявся.... Оце вже й сам думаю: чи варто було... :2funny:
tosat:
--- Цитата: SergeyS від 09:46:32, 28 Грудня 2009 ---А по поводу прошивки - я так думаю, що простіше (і швидше) закинути з компа прошивку з усіма налаштуваннями,
--- End quote ---
думати не шкідливо, але ні разу в неті не зустрічав нормальних сеттінгів, котрі б відповідали моїм уподобанням - то не так посортовані - то купа мусору, (тобто каналів котрі вже давно не кажуть..) >:(
--- Цитата: SergeyS від 09:46:32, 28 Грудня 2009 ---. Хазяїн в принципі особливих надій на рахунок нього не плекає... У трьох місцях йому вже відмовили. сам тільки я взявся.... Оце вже й сам думаю: чи варто було... :2funny:
--- End quote ---
Зайди по тому посиланню, що я дав на форум - там все детально розписано..
Для подяки існує карма (додати)...
Навігація
Go to full version