Автор Тема: DreamBox та PEOPLEnet  (Прочитано 3103 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
DreamBox та PEOPLEnet
« : 11:13:28, 20 Грудень 2009 »
Хто стикався? Є на ПК PEOPLEnet. Тре організувати шару на  DreamBox 500-S.
У даному випадку адаптер people.net немає LAN інтерфейсу – тому напряму до дріма не підключити.
_________________
Я так розумію, що можна зробити двома шляхами, при тому ПК має бути постійно увімкненим:
1) через com порт, використавши MPCS
2) Підключити DreamBox по LAN до ПК.

Другий спосіб напевно набагато ефективніший, оскільки одночасно можна буде керувати Дрімбоксом.
Якщо нема на ПК вільного Ethernet порту, можна доставити Ethernet адаптер. Обжимати виту пару перехресним способом ПК-ПК.


Думка вірна?  ca.,
« Останнє редагування: 11:20:54, 20 Грудень 2009 від Ogirok »

Відсутній manhant

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +2/-0
DreamBox та PEOPLEnet
« Відповідь #1 : 12:35:03, 20 Грудень 2009 »
Можливе підключення через роутер длінк дір 320.То є найращий варіант в данному випадку.Роутер потрібно перешити під СДМА інтернет.А в юсб ророутера ввімкнути модем.І тюнер з роутером зєднати пачкордом.І все має бути вері гуд! O0

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1074
  • Рейтинг: +2787/-1
  • м Тернопіль
DreamBox та PEOPLEnet
« Відповідь #2 : 12:44:25, 20 Грудень 2009 »
Можливе підключення через роутер длінк дір 320.То є найращий варіант в данному випадку.Роутер потрібно перешити під СДМА інтернет.А в юсб ророутера ввімкнути модем.І тюнер з роутером зєднати пачкордом.І все має бути вері гуд! O0

я інтертелекомом так користуюся вже десь пів року, працює нормально.
Комп'ютер підключив за допомогою Wi-Fi USB адаптера.
« Останнє редагування: 12:48:10, 20 Грудень 2009 від roger5000 »

Відсутній Vasyl67

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 116
  • Рейтинг: +2/-0
DreamBox та PEOPLEnet
« Відповідь #3 : 12:07:25, 27 Лютий 2010 »
Дрім 500+Сіменс МЕ45 дивився шару Сіменс вийшов із ладу і майстри сказали шо не підлягає ремонту. І я купив роутер D-Link Dir320+USBмодем ZTE100 оператор Київстар +Дрім 500,будь ласка допоможіть як це підключити або підскажіть де знайти інструкцію такого підключення.Дякую.

Відсутній pirates

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +13/-0
  • Зміна серійників Microbox
DreamBox та PEOPLEnet
« Відповідь #4 : 13:05:11, 27 Лютий 2010 »
Дрім 500+Сіменс МЕ45 дивився шару Сіменс вийшов із ладу і майстри сказали шо не підлягає ремонту. І я купив роутер D-Link Dir320+USBмодем ZTE100 оператор Київстар +Дрім 500,будь ласка допоможіть як це підключити або підскажіть де знайти інструкцію такого підключення.Дякую.
http://sat-forum.su/index.php/topic,6629.0.html
« Останнє редагування: 13:08:40, 27 Лютий 2010 від pirates »

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1074
  • Рейтинг: +2787/-1
  • м Тернопіль
DreamBox та PEOPLEnet
« Відповідь #5 : 17:48:51, 27 Лютий 2010 »
Та для дріма все простіше. 1 налаштовуємо інтернет на роутері. 2 робимо мережу між тюнером і роутером. 3 насолоджуємось переглядом.

Відсутній Vasyl67

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 116
  • Рейтинг: +2/-0
DreamBox та PEOPLEnet
« Відповідь #6 : 18:48:32, 27 Лютий 2010 »
Якшо для Вас все так просто то підскажіть будь ласка чайнику як це все зробити.Дякую.

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1074
  • Рейтинг: +2787/-1
  • м Тернопіль
DreamBox та PEOPLEnet
« Відповідь #7 : 20:44:18, 27 Лютий 2010 »
З'єднаємо Ваш ПК чи ноутбук мережевим кабелем (вета-пара) з роутером. (налаштовуємо параметри мережевого з'єднання на ПК; ір адрес 192.168.0.2, маска 255.255.255.0, шлюз 192.168.0.1)
В будь-якому браузері (Internet Explorer) в стрічці де зазвичай пишемо адресу сайту, набираємо 192.168.0.1
- це стандартна адреса роутера. Нас запитає логін і пароль, пишемо " Admin" пароль залишаємо пустим Тисннемо Ентер.
Перед нами відкриється свого роду інтернет сторіночка, там шукаємо розділ "Установка" в ньому пункт "Установка Интернет" далі "Установка Интернет cоединение в ручну", далі вибираємо "Тип интернет cоединение" в даному випадку у нас "ppp over usb (username/passworld)" за налаштуваннями до оператора або в гугл.
 Якщо все налаштовано вірно то на комп'ютері повинен з'явитися інтернет.
 В меню Дріма обераємо "настройка" > "спеціальні настройки" > "налаштування зв'язку" там ІР  - 192.168.0.3 маска (netmask) - 255.255.255.0, тип (tyre) - локальна мережа, сервер (nameserver) - 192.168.0.1, Gateway 192.168.0.1 Зберігаємо!
Все повинно працювати на ура. Удачі!
« Останнє редагування: 20:47:03, 27 Лютий 2010 від roger5000 »

Відсутній lvoldemar

  • Модератор
  • Старожило
  • *****
  • Повідомлень: 448
  • Рейтинг: +312/-1
DreamBox та PEOPLEnet
« Відповідь #8 : 21:13:27, 27 Лютий 2010 »
Я не впевнений, що DIR-320 буде працювати з ZTE MF-100. На сайті Д-Лінка цього модема немає в списку підтримуваних, я особисто не пробував, в основному, через мої руки проходили Хуавеї

Відсутній pirates

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +13/-0
  • Зміна серійників Microbox
DreamBox та PEOPLEnet
« Відповідь #9 : 07:13:39, 28 Лютий 2010 »
Я не впевнений, що DIR-320 буде працювати з ZTE MF-100. На сайті Д-Лінка цього модема немає в списку підтримуваних, я особисто не пробував, в основному, через мої руки проходили Хуавеї
працює 100%. перевірено.

Відсутній Vasyl67

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 116
  • Рейтинг: +2/-0
DreamBox та PEOPLEnet
« Відповідь #10 : 07:57:46, 28 Лютий 2010 »
Гарно дякую за допомогу і дуже радий що повинно працювати але ше питання до Вас  зайшов в браузер і там пише ASUS я так зрозумів шо його вже прошивали бо купив я не новий і пише тільки по англійськи підскажіть будь ласка шо дальше робити.Дякую.

Відсутній olvilu

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 34
  • Рейтинг: +0/-0
DreamBox та PEOPLEnet
« Відповідь #11 : 18:48:34, 10 Липень 2012 »
Доброго дня. Хто знає, як на сьогоднішній день (крім DIR 320)можна звязати DM 500S з безпровідним модемом. Цікавить недорогий варіант.

Відсутній ayserg

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 41
  • Рейтинг: +5/-1
DreamBox та PEOPLEnet
« Відповідь #12 : 19:38:39, 10 Липень 2012 »
TP-Link TL-MR3220 працюе на ура... ca.,

Відсутній agrotexnika

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 75
  • Рейтинг: +37/-1
DreamBox та PEOPLEnet
« Відповідь #13 : 21:41:13, 12 Липень 2012 »
Цікавить недорогий варіант, як можна звязати DM 500S з безпровідним модемом.
Безпровідний модемом- мабуть це USB модем, наприклад Huawei E1550, тоді до нього має бути компьютер
Налаштування для компьютера з операційною системою Windows XP

Налаштування тюнера
IP 192.168.0.2
Шлюз 192.168.0.1
DNS 192.168.0.1

Компьютер, налаштування мережевої карти
IP 192.168.0.1

До компьютера приєднано USB модем, встановлено драйвера та налаштовано на роботу

Заходим у "Сетевые подключения". Знаходимо підключення, що відповідає за USB модем
правою кнопкою миші вибираємо "Свойства"
заходимо  на вкладку "Дополнительно" и ставим галку навпроти пункта "Разрешить другим пользователям сети использовать подключение к Интернету данного компьютера"

Первіряємо налаштування в тюнері та на мережевій карті.
!!! Якщо тюнер та комп підключены без хабу (концентратору) тоді має бути кабель crossover (компьютер-компьютер)

Активуємо USB модем и перевіряємо, чи має Дрим интернет.

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3217
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Іміджі від DOMICA для Dreambox HD 8000/800/800SE/500, Tuxbox 980/990

Автор slavonРозділ Dreambox HD

Відповідей: 0
Переглядів: 5221
Остання відповідь 10:01:13, 04 Листопад 2011
від slavon
Ввід ключів BISS в Dreambox (SoftCam.Key) вручну. (FAQ)!!!!

Автор gotsanyukРозділ Dreambox SD

Відповідей: 15
Переглядів: 20338
Остання відповідь 07:14:00, 28 Вересень 2011
від slavon
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е

Автор slavonРозділ Dreambox

Відповідей: 18
Переглядів: 4410
Остання відповідь 12:17:30, 25 Вересень 2011
від slavon
Продам приймач високої чіткості DREAMBOX 800HD ціна 1200гр.

Автор nic1Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2559
Остання відповідь 15:33:15, 11 Грудень 2011
від Ronaldo