Автор Тема: Arion 1018- немає сигналу  (Прочитано 700 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній toliktv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 243
  • Рейтинг: +304/-0
Arion 1018- немає сигналу
« : 09:15:01, 20 Грудень 2009 »
Принесли в  ремонт Аріон 1018, не показують канали.   Вскрив, виявив  збільшення напруги в 2 раза по 23 В й 31 В. По БЖ "набив руку" , висохли електроліти по 5 В й 3,3В , попутно замінив всі остальні  по фільтрації, БЖ прийшов в норму.  Вмикаю тюнер, а  сигнал тюнер приймає тільки з Амоса . Прошив тюнер, -фабричні настройки робив , - без змін. ( дісег виставлений правильно).
Замінив стабілізатор КА317, провірив всю цепочку й обвязку, - нічого не дало.  Й тут я згадав що може бути  звязка  дісег-тюнер, хоча в мене на роботі хороший дісег, й всі моделі тюнерів, й також Аріоноподібні, я прошивав й ремонтував й проблем не було.  Беру я тюнер додому, підключаю до своєї тарілки, - й тюнер працює, є всі  супутники.  Вирішив, що проблема  на роботі з дісегом, віддаю людині тюнер ( він дуже  надоїдливий, нетерплячий) , але через  пару годин він звонить  й підтверджує, що сигнал йде тільки з Амоса...
От я й  думаю, а також хочу запитати в форумчан, куда ще можна подивитись ( який ланцюжок), що ще терба провірити... Завтра людина поверне мені тюнер....
 an24
VU+ZERO (-4W+5E+13E+9E+36E+75E)

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Arion 1018- немає сигналу
« Відповідь #1 : 09:29:52, 20 Грудень 2009 »
Може варто кварц замінити або непропай. Погрій контакти і провір напруги на головки.Я тільки виклав своє припущення.

Відсутній ivashko

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +26/-0
Arion 1018- немає сигналу
« Відповідь #2 : 10:23:44, 20 Грудень 2009 »
Перевір ці транзистори біля КА317

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1571/-0
Arion 1018- немає сигналу
« Відповідь #3 : 10:35:20, 20 Грудень 2009 »
Cmd кондесатор С154 на 1-ій LM317 .Замінили 2-а електроліти по 23v?
« Останнє редагування: 10:41:31, 20 Грудень 2009 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Wasja

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 210
  • Рейтинг: +147/-12
Arion 1018- немає сигналу
« Відповідь #4 : 15:38:28, 20 Грудень 2009 »
Принесли в  ремонт Аріон 1018, не показують канали.   Вскрив, виявив  збільшення напруги в 2 раза по 23 В й 31 В. По БЖ "набив руку" , висохли електроліти по 5 В й 3,3В , попутно замінив всі остальні  по фільтрації, БЖ прийшов в норму.  Вмикаю тюнер, а  сигнал тюнер приймає тільки з Амоса . Прошив тюнер, -фабричні настройки робив , - без змін. ( дісег виставлений правильно).
Замінив стабілізатор КА317, провірив всю цепочку й обвязку, - нічого не дало.  Й тут я згадав що може бути  звязка  дісег-тюнер, хоча в мене на роботі хороший дісег, й всі моделі тюнерів, й також Аріоноподібні, я прошивав й ремонтував й проблем не було.  Беру я тюнер додому, підключаю до своєї тарілки, - й тюнер працює, є всі  супутники.  Вирішив, що проблема  на роботі з дісегом, віддаю людині тюнер ( він дуже  надоїдливий, нетерплячий) , але через  пару годин він звонить  й підтверджує, що сигнал йде тільки з Амоса...
От я й  думаю, а також хочу запитати в форумчан, куда ще можна подивитись ( який ланцюжок), що ще терба провірити... Завтра людина поверне мені тюнер....
 an24
Проблема може також бути у самих головках в мене колись була подібна ситуація що вмикався один супутник і при переключенні на інший не було сигналу, а перевірити дуже легко якщо під рукою є тюнер Глобо 3ххх-6ххх цей апарат при підключенні працював без проблем, а при підключенні(правда у мене була проблема з тюнером Ferguson 6318) але це все однакове так от причина вирішилася тільки заміною головок заміна дісіка від різних виробників проблеми не вирішувала, правда не памятаю які головки там стояли. ca.,
GI S8120-Spark (*0.85m.(4°W,4.8°E,13°E) (*0.85m.(36°E) | (*0.9m.(75°E)

Відсутній toliktv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 243
  • Рейтинг: +304/-0
Arion 1018- немає сигналу
« Відповідь #5 : 16:40:08, 20 Грудень 2009 »
Перевір ці транзистори біля КА317
  добре, дякую, перевіримо...
Cmd кондесатор С154 на 1-ій LM317 .Замінили 2-а електроліти по 23v?
смд С154 перевіримо...Електроліти  замінив по  всіх  вихідних напругах
Дякую за підтримку, відзвітуюсь 
VU+ZERO (-4W+5E+13E+9E+36E+75E)

Відсутній search

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 92
  • Рейтинг: +257/-0
Arion 1018- немає сигналу
« Відповідь #6 : 20:21:58, 20 Грудень 2009 »
Треба перевірити наявність і рівень 22 кГц.При недостатньомі його рівні і великій довжині кабеля не буде переключатись дайсек і верхній діапазон.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1455
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Arion 1018- немає сигналу
« Відповідь #7 : 20:54:47, 20 Грудень 2009 »
.При недостатньомі його рівні і великій довжині кабеля не буде переключатись дайсек і верхній діапазон.
або при дешевому кабелі, на якому сигнал сильно затухає...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1571/-0
Arion 1018- немає сигналу
« Відповідь #8 : 21:38:22, 23 Грудень 2009 »
Ще можливо мережевий електроліт підсох.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1455
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Arion 1018- немає сигналу
« Відповідь #9 : 22:08:00, 23 Грудень 2009 »
Ще можливо мережевий електроліт підсох.
В цьому випадку була б видна на екрані теліка наводка (біжучі горизонтальні полоси)..треба колупати в тому напрямі як написав  search: осцилографон зразу все видно..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3477
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Arion 1018- немає сигналу
« Відповідь #10 : 07:09:18, 24 Грудень 2009 »
Ще можливо мережевий електроліт підсох.
В цьому випадку була б видна на екрані теліка наводка (біжучі горизонтальні полоси)..треба колупати в тому напрямі як написав  search: осцилографон зразу все видно..
Скоріше це ознака поганої фільтрації напруги 220 вольт, при ній, до речі, тюнер не буде працювати через сом-порт. А так все правильно :)
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1571/-0
Arion 1018- немає сигналу
« Відповідь #11 : 07:33:52, 24 Грудень 2009 »
Я написав підсох-а не висох,тобто фону може і небути-або малозамітний.Тим паче ШИМ  DiSEqC на вході LNB є /на роботі тюнер неперемикав DiSEqC,а дома перемикав/- тобто сама модуляція некоректна.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3477
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Arion 1018- немає сигналу
« Відповідь #12 : 07:39:49, 24 Грудень 2009 »
Я написав підсох-а не висох,тобто фону може і небути-або малозамітний.Тим паче ШИМ  DiSEqC на вході LNB є /на роботі тюнер неперемикав DiSEqC,а дома перемикав/- тобто сама модуляція некоректна.
Я не маю до твого допису претензій, чого ти раптом? Це була маленька поправка в сторону допису tosat-a, а не в твою.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1571/-0
Arion 1018- немає сигналу
« Відповідь #13 : 08:13:02, 24 Грудень 2009 »
Своїм дописом доповнив відповідь 9 поясненя причини несправності.Останній раз подібна ситуація була з Ortonom 4100c-працював лиш Hotbird./в мене він на першому порті/.Симптоми такі-при вмиканні на 2 с звуковий фон в динаміках телевізора- а на екрані фону небуло.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

 

проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1390
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh
Сила та якість сигналу з супутників 23,5Е 28Е 36Е 39Е 40Е 53Е 60Е

Автор axelfolРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 10
Переглядів: 1861
Остання відповідь 08:36:42, 06 Листопад 2008
від Yaro
LORTON T2-18 "Немає відповідних файлів"

Автор yarossslavРозділ Lorton / Orton

Відповідей: 1
Переглядів: 1473
Остання відповідь 19:06:07, 05 Березень 2021
від Gennadiy1978
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них

Автор vampirРозділ AF-XX18

Відповідей: 386
Переглядів: 80653
Остання відповідь 08:08:40, 23 Листопад 2015
від vasjabr
Eurosky DVB-8004 SUPER нема сигналу, не виходить з меню

Автор AlucardРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 9
Переглядів: 2110
Остання відповідь 08:23:34, 27 Лютий 2011
від Alucard