Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
New Star ST-205M і AMOS(4W)
hmura:
Антенна в нольові точці на мотопідвісі повинна приймати супутник Badr 4 at 26.0°E
Якщо нормально налаштована!
hacker:
)))
вийшло так шо я можу зловити 10722H27500, а там де 1+1 10723 не канає)
Усалсом трохи шось трудно)
hmura:
Провір чи антенна виставлена правельно Антенна в нольові точці на мотопідвісі повинна приймати супутник Badr 4 at 26.0°E це не стосується USALS якщо ти на "0" піймаєш 26градус то на протоколі 1.2 би мав прийняти все інше, якщо в тебе кронштейн виставлений по рівню (це дуже важливо для мотопідвісів) ще провір чи не стоїть ліміт границя в меню настройки мотора! Зроби "сброс" лиміту або границі як в якому приймачі називається і попробуй знов пошукати супутник Якщо ні після всього зробленого то мабуть мішає будинок Параметри Амоса у нашій місцевості : Азимут 217, Кут підняття над горизонтом 22,7* Береш транспортир і відвіс отвес по російськи ставиш транспортир догори дригом :2funny: відвіс повинен бути в точці 90* на рівні твоєї антенни направляєш на висоту будинка який на твою думку заступає Амос і робиш замір якщо кут будинку перевищує 22,7* то будинок мішає якщо ні то крути антенну!
hacker:
можна будь ласка перепрошивку новішу до нього разом з к*ючами,
бо я вже такого тут понастраював :-Р
і ще якби розпайку для RS-232 derisive.gif
P.S не думаю що це будинок мішає бо:
самий перший раз коли мені її встановили все працювало бездоганно,
але після перепрошивки перестав працювати.
хз)
в мене антена на 3 поверсі вісить,але я на горбі,то мені 5-6 поверх десь рахується)
а сусідній будинок 9ти етажка)
тільки вот як на мене антена трохи по єврейськи на амос підїжджає)
трохи якось криво виходить,якось дуже скручано,не рівно,сама нахиляна трошки вниз і блище до центру,але КРИВО!
сама антена перевернута на 30 градусів десь.
hacker:
то хтось допоможе чи ні?
Навігація
Go to full version