Автор Тема: New Star ST-205M і AMOS(4W)  (Прочитано 3819 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній hacker

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +0/-0
New Star ST-205M і AMOS(4W)
« : 14:55:23, 13 Грудень 2009 »
Доброго вечора всім)
В мене тюнер New Star ST-205M з моторикою.
Не можу ніяк вловити AMOS,тупо його не знаходить,а всі решта спутники ловить(Hotbird13e,Sirius..)

я не думаю що будинок сусідній мені перекриває сигнал.
В чому тоді може бути проблема?

Якщо можна киньте хтось настройки Амоса вручну плз.
Дякую)

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
New Star ST-205M і AMOS(4W)
« Відповідь #1 : 15:26:48, 13 Грудень 2009 »
Мотор по якому протоколу працює 1.2 чи USALS ?
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній hacker

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +0/-0
New Star ST-205M і AMOS(4W)
« Відповідь #2 : 15:36:46, 13 Грудень 2009 »
Мотор по якому протоколу працює 1.2 чи USALS ?
DiseqC1.2

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
New Star ST-205M і AMOS(4W)
« Відповідь #3 : 15:41:29, 13 Грудень 2009 »
На Сіріусі сигнал який ?
Напиши який мотор і розмір антени.
« Останнє редагування: 15:48:20, 13 Грудень 2009 від hmura »
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній hacker

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +0/-0
New Star ST-205M і AMOS(4W)
« Відповідь #4 : 15:47:26, 13 Грудень 2009 »
На Сіріусі сигнал який ?
чуть аж 98 %
PowerTrack Diseq HH Motor
F Connector Type

Розмір не скажу бо не шарю в розмірах,стандартний розмір походу,
такий як завжди ставлять,ну можливо чуть-чуть більший.
« Останнє редагування: 15:56:03, 13 Грудень 2009 від hacker »

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
New Star ST-205M і AMOS(4W)
« Відповідь #5 : 16:02:48, 13 Грудень 2009 »
Попробуй спочатку так : Постав антену на Сіріус зайди в ручний пошук каналів там добав транспондер 10759 Н 30000. Тоді зайди в настройки мотора і покрути його на захід на цій частоті подивися чи не появиться сигнал. Або провір чи на Амосі є ці транспондери 10722 Н 27500,10759 Н 30000,11647 Н 9167 стань на любий з них відведи антену до кінця на захід, а потім помаленько крути на схід поки не піймаєш сигнал.
А саме лібше поставити USALS ввести в настройках свою довготу і широту Якщо антена налаштована точно на південь то зразу має попасти на любий супутник.
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній hacker

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +0/-0
New Star ST-205M і AMOS(4W)
« Відповідь #6 : 16:37:26, 13 Грудень 2009 »
А довгота і широта яка має бути взагалі?
там де пише Універсальний?

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
New Star ST-205M і AMOS(4W)
« Відповідь #7 : 16:50:33, 13 Грудень 2009 »
Довгота і широта вибирається в меню USALS. Для кожного населенного пункту вона різна Якщо незнаєш довготи і широти напиши де проживаєш я допоможу. Або сам можеш взнати за допомогою наприклад Google Earth
« Останнє редагування: 17:08:51, 13 Грудень 2009 від hmura »
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній hacker

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +0/-0
New Star ST-205M і AMOS(4W)
« Відповідь #8 : 17:28:32, 13 Грудень 2009 »
М.Тернопіль,вул.Вишневецького

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
New Star ST-205M і AMOS(4W)
« Відповідь #9 : 17:35:10, 13 Грудень 2009 »
25.3 E -  49.3 N
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
New Star ST-205M і AMOS(4W)
« Відповідь #10 : 17:41:04, 13 Грудень 2009 »
Антенна в нольові точці на мотопідвісі повинна приймати супутник Badr 4 at 26.0°E
Якщо нормально налаштована!
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній hacker

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +0/-0
New Star ST-205M і AMOS(4W)
« Відповідь #11 : 18:10:42, 13 Грудень 2009 »
)))
вийшло так шо я можу зловити 10722H27500, а там де 1+1 10723 не канає)

Усалсом трохи шось трудно)

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
New Star ST-205M і AMOS(4W)
« Відповідь #12 : 19:27:48, 13 Грудень 2009 »
Провір чи антенна виставлена правельно Антенна в нольові точці на мотопідвісі повинна приймати супутник Badr 4 at 26.0°E це не стосується USALS якщо ти на "0" піймаєш 26градус то на протоколі 1.2 би мав прийняти все інше, якщо в тебе кронштейн виставлений по рівню (це дуже важливо для мотопідвісів) ще провір чи не стоїть ліміт границя в меню настройки мотора! Зроби "сброс" лиміту або границі як в якому приймачі називається і попробуй знов пошукати супутник Якщо ні після всього зробленого то мабуть мішає будинок Параметри Амоса у нашій місцевості : Азимут 217, Кут підняття над горизонтом 22,7* Береш транспортир і відвіс отвес по російськи ставиш транспортир догори дригом  :2funny: відвіс повинен бути в точці 90* на рівні твоєї антенни направляєш на висоту будинка який на твою думку заступає Амос і робиш замір якщо кут будинку перевищує 22,7* то будинок мішає якщо ні то крути антенну!
« Останнє редагування: 19:44:38, 13 Грудень 2009 від hmura »
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній hacker

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +0/-0
New Star ST-205M і AMOS(4W)
« Відповідь #13 : 21:08:50, 19 Грудень 2009 »
можна будь ласка перепрошивку новішу до нього разом з к*ючами,
бо я вже такого тут понастраював  :-Р
і ще якби розпайку для RS-232 derisive.gif

P.S не думаю що це будинок мішає бо:
самий перший раз коли мені її встановили все працювало бездоганно,
але після перепрошивки перестав працювати.
хз)
в мене антена на 3 поверсі вісить,але я на горбі,то мені 5-6 поверх десь рахується)
а сусідній будинок 9ти етажка)

тільки вот як на мене антена трохи по єврейськи на амос підїжджає)
трохи якось криво виходить,якось дуже скручано,не рівно,сама нахиляна трошки вниз і блище до центру,але КРИВО!
сама антена перевернута на 30 градусів десь.
« Останнє редагування: 21:19:32, 19 Грудень 2009 від hacker »

Відсутній hacker

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +0/-0
New Star ST-205M і AMOS(4W)
« Відповідь #14 : 20:03:24, 29 Грудень 2009 »
то хтось допоможе чи ні?

 

Практика налаштування на Amos 2, 4.0°W, проблеми з прийомом сигналу з супутника

Автор anro87Розділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 8
Переглядів: 1663
Остання відповідь 19:45:38, 20 Серпень 2011
від sattv1
Amos Sirius Hot Bird плюс супермаунт

Автор KliftРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 2
Переглядів: 1470
Остання відповідь 14:52:54, 30 Березень 2007
від tosat
Мультифід: Amos-Thor-Sirius-Hot Bird

Автор gruzilkoРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 73
Переглядів: 7687
Остання відповідь 11:49:15, 17 Лютий 2009
від Yaro
Зник сигнал з усіх транспондерів супутника Amos 4.0W

Автор TomoeMikageРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 15
Переглядів: 3899
Остання відповідь 18:30:02, 18 Січень 2018
від vasjabr
Падіння рівня сигналу супутника AMOS

Автор kostchen69Розділ Новини

Відповідей: 11
Переглядів: 4979
Остання відповідь 12:48:37, 28 Травень 2008
від kostchen69