Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

Openbox X-810 пропадає зобрааження.

<< < (2/3) > >>

Yaro:

--- Цитата: Horik від 15:07:08, 11 Грудня 2009 ---наскільки мені відомо,у 810-у стоїть CXA2161R(I2C Bus Compatible Audio Video Switch Electronic Volume Control).А ви про який мову ведете?

--- End quote ---

Добре, дякую за поправку  O0 An14. Схеми на 810 нема, а схеми 800 і 820 практично однакові. Я орієнтувався на 800й. Це майже нічого не міняє в плані виявлення несправності, тоді, якщо твоя правда, просто шукаємо сигнал до і після мікросхеми та видзвонюємо дефектну деталь, чи може деталі, по цілому відеотракту.

А взагалі ці 810 - г*вно рідкісне...

SashaTv:
"Апарат новий. Проробив тиждень.Принесли з хибою- після включення працював хв. 20"-означає що в ньому явно заводский брак.Це може бути як непропай так і перехідні пістони тощо.Пробувати натискати на плату,прогріти феном-може щось проявить себе. І приділити увагу CXA2161R її обвязку.

Android-80:
А я взагалі не розумію цих пріколів :( Апарат новий))) Ну то, якщо така справа, то віддати назад постачальнику того китайозу. Якщо одразу в новому апараті такі вибрики, то що буде далі? Мав подібну ситуцію-проблемою були пістони в районі флешки. Знайшов пару штук-відновив, через тиждень клієнт знов приніс з проблему, я знов пістони... Відновив роботу апарату(добавилось ще пару пістонів) і віддав клієнту ca., Після третього разу заказав на сат сістемс нову мамку до 800-го за 23 чи 26 баксів, вставив в апарат віддав клієнту і вже три місяці маю спокій :2funny: Стару мамку пустив на кавалки-вч блок, флешка, проц, модулятор, відеокуматор4053 і зо два десятка транзисторів ca., По запчастинах зі старої бракованої мамки витягнув не менше 60-ти баксів,тобто одразу на дві мамки нові :2funny: Блять, треба було одразу так зробити, а не витрачати свій дорогий час.

ЗІ.Апарат висів на мені, тобто того китайця я продав людині, після того сказав собі, що таку х@йню більше не продаватиму ca.,

tolya1:
Де змішуються сигнали ТВ і OSD бо з проца виходить комплексний сигнал в якому ТВ сигнал відсутній.

SashaTv:
CXA2161.По схемі 800 вихід відео з проца 34 а RGB відповідно 25,26 27-подивітся що куда йде.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version