Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR

OPENBOX-730 не показує Діджі!

<< < (4/5) > >>

Yaro:

--- Цитата: bars від 13:40:14, 07 Грудня 2009 ---Залий, і буде тобі щастя.

--- End quote ---

Якщо це виправить ситуацію - то чудово, якщо ні - то для юзера cgr в мене є ще одна ідея, і вона мала би спрацювати. Але зачекаємо  ca.,

Yaro:

--- Цитата: cgr від 09:35:50, 07 Грудня 2009 ---Цей файл ключів,який я виклав не редагований мною.
--- End quote ---

А тут http://sat-ukraine.info/index.php?topic=6656.msg80644#msg80644 ти пишеш зовсім інше  :o

--- Цитувати ---То на цій же прошивці все і шло до 5 грудня!!!!!!!
--- End quote ---

Тепер ясно. Я почекаю трохи, може вийде в тебе з прошивою від юзера bars, потім скажу, що ще мені спало на думку...

cgr:
Yaro, то була обмовка! Я маю на увазі ключі! На прошивці від bars все пішло.Навіть ключі не заливав,на моїх показує!!  *-I  *-P Сподіваюся, що ця, ще старіша прошива, не доб"є китайозі.  :-Р Що то у Вас за ідея була Yaro? Можливо згодиться на майбутнє!? Дякую , ДРУЗІ!!!

cgr:
Хммм! Після години роботи зависло! :(

Yaro:

--- Цитата: cgr від 19:53:43, 07 Грудня 2009 ---Хммм! Після години роботи зависло! :(

--- End quote ---

Тоді це точно зміна в алгоритмі від провайдера.В мене на Глобо 4100, наприклад, теж вряди-годи просто перестає показувати, але я цим не переймаюся, перезагрузка - і все стає в норму.

А мисля була така: просто витерти гарно флешку ЖТАГом та залити в неї повний правильний дамп для даного приймача, попросивши когось попередньо від кого-небудь.Буде все з нуля, повинно працювати. Знов-таки - з оглядкою на поправки, внесені провайдером в алго Нагри-2.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version