Автор Тема: Дрімбокс 500 не бачиться по сітці  (Прочитано 1792 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Дрімбокс 500 не бачиться по сітці
« : 13:00:40, 03 Грудень 2009 »
Принесли дрім500.Не працює шара(ставив не я).Почитав тему,спробував зайти по лан(як рекомендував stepankv пінгував) ніяких успіхів.Пароль в меню теж не знаю. Як ще можна зайти в рес не знаючи паролей ? Якщо не пінгується то несправний по лан?
З Дрімом працюю вперше.
« Останнє редагування: 13:05:07, 03 Грудень 2009 від zloj vitos »

Відсутній sharantv

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +1/-0
Дрімбокс 500 не бачиться по сітці
« Відповідь #1 : 13:38:12, 03 Грудень 2009 »
Якщо не пінгується то несправний по лан? - не завжди, все залежить від настройки мережі і марежевої карти в Дрімі:
1. чи включений в мережі DHCP, якщо так, а в настройках дріма стоїть отримувати адресу автоматично і воно не працює то схоже на проблему з портом
2. якщо DHCP включений а в настройках дріма стоїть "ручна" настройка айпі адреси то він не буде в мережі.

подивися чи гороть світло-діод від мережевої карти при підключеному мережевому кабелі на дрімі.

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1074
  • Рейтинг: +2787/-1
  • м Тернопіль
Дрімбокс 500 не бачиться по сітці
« Відповідь #2 : 14:06:43, 03 Грудень 2009 »
 Проблема може бути в контролері LAN - AX88796LF, якщо у Вас китаєць то у них це часто буває, на форумі вже було схоже.

http://sat-ukraine.info/index.php?topic=935.0


Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Дрімбокс 500 не бачиться по сітці
« Відповідь #3 : 08:29:49, 04 Грудень 2009 »

подивися чи гороть світло-діод від мережевої карти при підключеному мережевому кабелі на дрімі.
На платі дріма 3 світлодіоди горять ,а в його  роз"ємі не горить(не знаю як на дрімі є він в роз"ємі чи ні  а на компі точно в роз"ємі горить світлодіод)
 Підкажіть де і як подивитись настройки мережі в ньому(пароль я вже слава богу підібрав)
« Останнє редагування: 08:33:12, 04 Грудень 2009 від zloj vitos »

Відсутній sharantv

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +1/-0
Дрімбокс 500 не бачиться по сітці
« Відповідь #4 : 11:37:54, 04 Грудень 2009 »
налаштування мережі можна глянути так (на мові оригіналу) "Меню"-"Настройки"-"Експертные установки"-"установка связи"
можливо два останні пункти потрібно поміняти місцями, наразі не маю дріма під руками
Скажіть як у вас підключений дрім до мережі? наприклад Дрім-свіч(хаб)-роутер..... чи ви напряму його до компа приєднали?

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Дрімбокс 500 не бачиться по сітці
« Відповідь #5 : 13:56:08, 04 Грудень 2009 »
Рес як я описував раніше з проблемою по лан.До компа конект прямий пробував 2 типи кабелів і прямий і кросоверний паролі всі знайшов.Як я писав світлодіоди(3 шт біля проца локалки) світяться.DHCP виключений ,в сітці Дрім повинен бачитись як 192.168.1.4 модем-роутер 192.168.1.1(все це знайшов в ресі).Проц-лан пропаяв.
Конекта все одно нема.
« Останнє редагування: 13:59:05, 04 Грудень 2009 від zloj vitos »

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4217
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Дрімбокс 500 не бачиться по сітці
« Відповідь #6 : 14:05:42, 04 Грудень 2009 »
Кабель для зєднання 2 ПК (ПК+Дрім) повинен бути кросоверний !!! Якщо Дрім при цьому не пінгується значить вийшла з ладу мікросхема що відповідає за ЛАН, потрібно її міняти !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній agrotexnika

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 75
  • Рейтинг: +37/-1
Дрімбокс 500 не бачиться по сітці
« Відповідь #7 : 17:31:14, 05 Грудень 2009 »
Що за прошивка на Dreambox-і, на деяких прошивках чомусь не працює діапазон адрес 192.168.1.ххх, працювали тільки 10.0.0.xxx

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
Дрімбокс 500 не бачиться по сітці
« Відповідь #8 : 11:18:53, 31 Серпень 2010 »
якщо DHCP включений а в настройках дріма стоїть "ручна" настройка айпі адреси то він не буде в мережі.
Неправда. Буде в мережі. DHCP до ручних налаштувань нічого немає.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
Дрімбокс 500 не бачиться по сітці
« Відповідь #9 : 11:29:41, 31 Серпень 2010 »
Що за прошивка на Dreambox-і, на деяких прошивках чомусь не працює діапазон адрес 192.168.1.ххх, працювали тільки 10.0.0.xxx

Може бути, що локальна підмережа у Вас налаштована на клас А. (10.0.0.0)
192.168.0.0 - 192.168.255.0 - це сітка класу С

 

Іміджі від DOMICA для Dreambox HD 8000/800/800SE/500, Tuxbox 980/990

Автор slavonРозділ Dreambox HD

Відповідей: 0
Переглядів: 4884
Остання відповідь 10:01:13, 04 Листопад 2011
від slavon
Notebooki / Laptopy 15,6" :: Lenovo - IBM :: B575 E2-2000/4GB/500/DVD-RW HD7340

Автор ОстапРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 5
Переглядів: 1520
Остання відповідь 11:01:32, 20 Березень 2014
від april
Які можливості NOKIA DBOX2 500 power-board?

Автор agrotexnikaРозділ DBox-2

Відповідей: 14
Переглядів: 3560
Остання відповідь 10:56:19, 18 Травень 2007
від vic
Openbox F-500/X-5X0 - прошивка, список каналів, ключі

Автор bodyanРозділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 0
Переглядів: 1105
Остання відповідь 11:05:32, 17 Липень 2017
від bodyan
все про дрім 500 для початківця

Автор Андрій СатГейтРозділ Dreambox SD

Відповідей: 8
Переглядів: 3560
Остання відповідь 11:51:45, 17 Лютий 2009
від Ogirok