Автор Тема: Мetronic DirectBOX3  (Прочитано 2306 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній wip55

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 36
  • Рейтинг: +10/-0
Мetronic DirectBOX3
« : 12:20:32, 26 Листопад 2009 »
Допоможіть знайти софт Процесор ALI 3329B1

Відсутній wip55

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 36
  • Рейтинг: +10/-0
Мetronic DirectBOX3
« Відповідь #1 : 13:52:17, 26 Листопад 2009 »
фото

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4216
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Мetronic DirectBOX3
« Відповідь #2 : 14:11:54, 26 Листопад 2009 »
Мда !!! Сіє чудо техніки бачу вперше !!! Якщо звичайно можна, то виложіть всю системну інформацію що видає приймач !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Мetronic DirectBOX3
« Відповідь #3 : 14:39:25, 26 Листопад 2009 »
Ось клони,але це не значить, що можна лити фірмваре з любого тюнера в любий !!! 
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній DVBDSN

  • alexvia2.6
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 161
  • Рейтинг: +340/-5
Мetronic DirectBOX3
« Відповідь #4 : 16:50:38, 26 Листопад 2009 »
Незаливайте нічого в цей тюнер !!!!     Софти від клонів непідходять !   А заводського образу - флеш я так ніде й незнайшов . Добре хоч тюнер цей в мене був дарований ( з Іспанії)
PS: даний пост захищений бабками ворожками в 5-му поколінні, модерування поста призведе до 7 років жорсткої діареї.

Присутній syvoleg

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 109
  • Рейтинг: +93/-0
Мetronic DirectBOX3
« Відповідь #5 : 20:04:05, 26 Листопад 2009 »
Я теж маю такий тюнер.Пробував прошити його совтом від Eurosata 8004 то він заблокувався.Правда найшов совт перший в інеті,то ним і прошив.Зараз цей тюнер працює,
як і працював FTA.
Хороша мисля завжди приходить опісля!

Відсутній upi

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 26
  • Рейтинг: +9/-0
Мetronic DirectBOX3
« Відповідь #6 : 21:13:55, 26 Листопад 2009 »
Я так зрозумiв,що це COMBO (SAT i TDT)  derisive.gif
I з IСПАНII  1607-4 an24
Можете закинути його подалi  mog
Такi не шиються  *-Y

Присутній syvoleg

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 109
  • Рейтинг: +93/-0
Мetronic DirectBOX3
« Відповідь #7 : 07:24:53, 27 Листопад 2009 »
Так цей тюнер з Іспаніі,але виготовлений в Італіі.Він може працювати тільки як FTA.
Хороша мисля завжди приходить опісля!

Відсутній wip55

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 36
  • Рейтинг: +10/-0
Мetronic DirectBOX3
« Відповідь #8 : 12:50:41, 27 Листопад 2009 »
M3329 B1 флэшь 29LV160C Я зашив прошивкою sw_V1.3.7_101809 від Eurosat Dvb-8004 Прошивки в нього йдуть але не запускається
Зараз залив в нього прошивку з Італійського сайту він запускається на 3 с до списку каналів і глохне Так раз за разом В італійські прошивці SZE_ru_V1.2.0  старий бут а в sw_V1.3.7_101809 від Eurosat Dvb-8004 SMt01--0.9.9

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Мetronic DirectBOX3
« Відповідь #9 : 13:47:53, 27 Листопад 2009 »
А якщо Hex-редактором підредактувати бут-пробувати заливати.Копію рідного дампа зробіть.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Присутній syvoleg

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 109
  • Рейтинг: +93/-0
Мetronic DirectBOX3
« Відповідь #10 : 14:43:25, 27 Листопад 2009 »
Цим софтом можна відновити його.

нажаль цей форум не приймфє winrar
« Останнє редагування: 14:50:47, 27 Листопад 2009 від syvoleg »
Хороша мисля завжди приходить опісля!

Відсутній oleho

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2243
  • Рейтинг: +3461/-3
Мetronic DirectBOX3
« Відповідь #11 : 15:07:09, 27 Листопад 2009 »
нажаль цей форум не приймфє winrar

А що, так важко перепакувати в .zip ?  smile82


Відсутній wip55

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 36
  • Рейтинг: +10/-0
Мetronic DirectBOX3
« Відповідь #12 : 18:51:01, 27 Листопад 2009 »
syvoleg скинь на wip55@mail.ru

Відсутній upi

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 26
  • Рейтинг: +9/-0
Мetronic DirectBOX3
« Відповідь #13 : 21:02:30, 27 Листопад 2009 »
це,певне,"глухарь:(
cпробуй FTA MAXIMAL   S100,S200,S300....
похоже на його клон  Vic

Присутній syvoleg

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 109
  • Рейтинг: +93/-0
Мetronic DirectBOX3
« Відповідь #14 : 21:15:59, 27 Листопад 2009 »
перевів в zip
Хороша мисля завжди приходить опісля!

 

Metronic DirectBox3

Автор Android-80Розділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 10
Переглядів: 2268
Остання відповідь 19:10:49, 21 Травень 2011
від fox-taras