Приймачі DVB-S/S2 > X10
SAT X10
Denja:
Незагружає, чи незашиває? Перевірив, ніби все ок...
Mig-29:
не прошивається, і на пульт від SAT Х10 нереагує.
Yaro:
Знайшов я і дампа, proc. Cheertec CT216S-Z. Чесно кажу, що не знаю, чому той дамп поділено на 5 частин, може так і має бути, тому поки що не викладаю...
Мішаня:
--- Цитата: Yaro від 08:05:01, 06 Травня 2010 ---Рідний софт для SAT X10, але я все-таки застережуся: все, що ви робите - на ваш страх і риск, я не несу відповідальності за можливе ушкодження вашого тюнера.
Підкреслюю: це СОФТ, а не ДАМП !!! Дампа я поки що не знайшов. Якщо хто-небудь має дампа до цього тюнера - то прошу скинути на форум у відповідну гілку разом з можливо напрацьованими нюансами "лікування" тюнера після заливки нерідного софта (тюнер не реагує на рідний пульт).
--- End quote ---
Судячи по розміру (393 280) це файл сеттінгу, список каналів. А рідний софт не завадив би..
Yaro:
--- Цитата: Мішаня від 11:14:35, 06 Травня 2010 ---Судячи по розміру (393 280) це файл сеттінгу, список каналів. А рідний софт не завадив би..
--- End quote ---
Тоді все ясно: те, на що я думав як на дамп, дампом є, але то всі дампи каналів...Добре, що не виклав.
2 Мішаня: ви не могли б злити із свого тюнера, якщо у вас така марка, дамп, та викласти тут? Мені добре було б хоч фото материнки, для орієнтації, де ЖТАГ там.
Навігація
Go to full version