Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9500

9500 та inter

<< < (5/7) > >>

oleho:

--- Цитата: WASJATKA від 18:08:51, 14 Березня 2010 ---З пульта прописати то підскажіть 36 FF в кодіровці бісс що туди
ліпити.

--- End quote ---

В чому проблема?

1. Натиснути два рази червону кнопку на пульті, преписати потрібні значення (SID, SATPOS, Freq)
2. Зайти в меню емулятора (0+menu).
3. Зайти в редактор кодуваннь (Key editor,BISS), вибрати стрічку зі всіма нулями (аби не знищити існуючий ключ), та ввести значення в порядку який позначено зверху (SATPOS + Freq. + SID + DCW без контрольної суми два рази).

Та насолоджуватись переглядом.

WASJATKA:
Дуже вдячний oleho за надану допомогу SATPOS то і є з чого треба
починати( танці).

kapitoshka:
Після того як канали групи інтер перейшли на нову частоту (11 389 МГц) я відповіно змінив сенінги і заодно перезалив найновіші ключі з цієї теми http://sat-ukraine.info/index.php?topic=146.180
Всі канали працюють а Інтер та Інтер+ - ні  :'(
Перечита цю тему повністю - нічого не зрозумів.
Допоможіть будь ласка не для мене а для моїх батьків зробити так щоб показували цих два канали.
Приймач: 9500CI
ПЗ: RVgold 8.4
Ключі залив: Gold_RamV 1.5. - 13.04.10a_oys.zip за допомогою програми dsr studio 1.5.1
Ось як прописався канал Інтер: Amos 1, 11389 MHz, 27500 MS/s, 3/4, Горизонтальна PMI:010D  SID: 0001  SATPOS:0DE8 FRQ:2C7D
от що таке DCW - я не розумію.

--- Цитувати ---(SATPOS + Freq. + SID + DCW без контрольної суми два рази)
--- End quote ---
получається що: 0DE82C7D0001 та + щось ще там два рази.
Дякую!

kapitoshka:
З Інтером вже розібрався, вже працює  :) , залишається лише Інтре+. Допоможіть будь ласка.
На інтер+ в мене має починатися 0DE82C7D0009...
А де взяти DCW ?

kapitoshka:
Все, сам розібрався.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version