Автор Тема: потрібно дистанційно керувати 4 -ма тюнерами  (Прочитано 1421 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній rulik1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +0/-0
потрібно дистанційно керувати 4 -ма тюнерами  незалежно в одному будинку 2поверха (аудіо відео пульт ) без проводів . Є така технік у нас чи ні?

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
потрібно дистанційно керувати 4 -ма тюнерами
« Відповідь #1 : 09:20:40, 21 Листопад 2009 »
Як варіант поставити 4-ри радіопульти.Видеосендер STRONG SRT VS 101 називаються -передача відео і звуку управління без проводів.А взагалі їх є багато наприкллад тут-http://goods.marketgid.com/cat/1936/0/
« Останнє редагування: 09:37:27, 21 Листопад 2009 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sergeny

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 474
  • Рейтинг: +187/-20
потрібно дистанційно керувати 4 -ма тюнерами
« Відповідь #2 : 17:21:25, 21 Листопад 2009 »
Але на мою думку в такому випадку всі тюнера повинні бути різними щоб команди з пульта незбігались.Бо від одного пульта будуть працювати всі  :2funny:

Відсутній M1sha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 389
  • Рейтинг: +162/-11
потрібно дистанційно керувати 4 -ма тюнерами
« Відповідь #3 : 17:52:47, 21 Листопад 2009 »
До речі, стандартні радіопульти-конструктори для самостійного встановлення в   пульт виготовляють  на різні частоти, якраз для таких випадків,закажіть у своїх поставщиків !

Відсутній rulik1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +0/-0
потрібно дистанційно керувати 4 -ма тюнерами
« Відповідь #4 : 22:36:36, 21 Листопад 2009 »
усім дякую  хочу сказати  що тюнера всі одинакові пульти будуть у різних кімнатах   тюнера можна розділити щоб небачили чужого сендера тільки чи небуде перешкод коли працює 4-ри однакових сендера на різних частотах???

Відсутній sergeny

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 474
  • Рейтинг: +187/-20
потрібно дистанційно керувати 4 -ма тюнерами
« Відповідь #5 : 07:23:51, 22 Листопад 2009 »
Прочитайте ще раз що написав вам M1sha і зрозумієте що сендера вам непотрібно.А потрібно радіопульт.
Ось такі  http://www.agsat.com.ua/index.php?categoryID=81&offset=30

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
потрібно дистанційно керувати 4 -ма тюнерами
« Відповідь #6 : 08:22:34, 22 Листопад 2009 »
To rulik1:відеосендери мають 4-ри канали управління пультом і кожний  має також регульований UHF modulator-тобто пульти будуть незалежні і радіочастотний сигнал модуляторів не буде конфліктувати один з одним.Відеосендери мають недолік-дальність передачі радіосигналу.
PC :Неплутайте радіопульт з відеосендером-автору теми потрібно ще й зображення з звуком передати без кабелів.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
потрібно дистанційно керувати 4 -ма тюнерами
« Відповідь #7 : 08:34:59, 22 Листопад 2009 »
Радив би добре подумати, перш ніж ставити відеосендери, був у мене один випадок що взяв дешевий СкайПланет то він з поверха на поверх не хотів добре працювати :( (перекриття було з залізобетонних плит) мусив брати німецький дорогий зі стереозвуком котрих зараз ніде немає.., також в іншому випадку клієнт відмовився і заставив протягти кабеля, хоча відстань між сендером та приймачем була 5 метрів, але коли проходиш між ними створювалися перешкоди...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
потрібно дистанційно керувати 4 -ма тюнерами
« Відповідь #8 : 08:53:33, 22 Листопад 2009 »
Особисто клав STRONG-відстань між сендером та приймачем  десь біля 15 метрів попрямій та 2-і цегляні стіни.Картинка була нормальна.В даному випадку також треба враховувати відстань та розташування.Якщо можливо прокласти кабеля- то краще варіант радіопульт.
« Останнє редагування: 08:57:34, 22 Листопад 2009 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній rulik1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +0/-0
потрібно дистанційно керувати 4 -ма тюнерами
« Відповідь #9 : 10:38:22, 22 Листопад 2009 »
всім дякую мені явно потрібно 4 -ох канальні відеосендери  кабель прокласти можлівості немає  відстнь максимум 25 м  хто ставив і які моделі (якісні) ???

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
потрібно дистанційно керувати 4 -ма тюнерами
« Відповідь #10 : 12:11:46, 22 Листопад 2009 »
Зверни увагу на відеосендери 5,8GHZ. Також памятай, що може бути прокол, якщо плануєш передати HDTV сигнал:

У мене була така ситуація HD телевізор і HD тюнер працювали один біля одного через HDMI кабель, тут все ок. Але поставили завдання кинути паралельно сендером в сусідню кімнату (спальня) на звичний телевізор. Так от, у спальні не було картинки , доки не переключили тюнер з 1080і на Pal.
У чому причина, в сендері чи телеку, так і не знаю.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
потрібно дистанційно керувати 4 -ма тюнерами
« Відповідь #11 : 12:18:38, 22 Листопад 2009 »
Ну і ще є один варіант.
То єдиний, якщо хочеш справді дистанційно керувати тюнерами - тобі в допомогу бездротова точка доступу і лінуксоїдний тюнер.

 

Розкажіть детальніше про принципи прошивки і роботи з сат тюнерами

Автор SpeakerРозділ 7010A, 7100A, 7010

Відповідей: 16
Переглядів: 6183
Остання відповідь 12:36:43, 04 Березень 2008
від bodyan
Потрібно даташит на ДВБ-С2 демодулятор

Автор andrikРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 0
Переглядів: 424
Остання відповідь 14:03:28, 26 Березень 2014
від andrik
ПОТРІБНО 42ГР+36гР

Автор roma45Розділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 8
Переглядів: 897
Остання відповідь 19:44:49, 17 Вересень 2010
від Ігор Горбусь