Автор Тема: Strong 6125  (Прочитано 4891 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній peta

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +2/-0
Strong 6125
« : 13:47:36, 17 Листопад 2009 »
потрібен софт для моделі  Strong 6125 з обновленими ключами

Відсутній sergeny

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 474
  • Рейтинг: +187/-20
Strong 6125
« Відповідь #1 : 15:52:03, 17 Листопад 2009 »

Відсутній SergeyS

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 93
  • Рейтинг: +401/-1
  • Не все то пиво, що жовте кольором і піниться
Strong 6125
« Відповідь #2 : 22:04:17, 21 Листопад 2009 »
Якщо ще треба, то ось викладаю весь набір інструментів для даного девайса, яким я сьогодні "підняв" старого ресивера, що давно вже валявся без діла (ну роки 2 точно  :2funny:). Для мене він ДУЖЕ незручний, інтерфейс "торможений", тому прошивав його більш із спортивного інтересу. Збирав все по зернині з усього інету. Все вийшло. Якщо кому допоможе - буду радий. Удачі!

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
Strong 6125
« Відповідь #3 : 22:43:06, 21 Листопад 2009 »
Маэш Стронга будь Молдаваном  :2funny: O0 *-P ca.,
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Strong 6125
« Відповідь #4 : 10:13:05, 26 Листопад 2009 »
Strong 6125-патч+key+канали /H,C,A/
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Uzhgorod

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 49
  • Рейтинг: +37/-0
Strong 6125
« Відповідь #5 : 10:58:31, 22 Квітень 2010 »
                                                                          Доброго дня.
Чи можна вручну з пульта ввести ключі на Інтер,Інтер +.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Strong 6125
« Відповідь #6 : 11:30:45, 22 Квітень 2010 »
                                                                          Доброго дня.
Чи можна вручну з пульта ввести ключі на Інтер,Інтер +.
Так можна, меню-налаштування-системна інформація-4225-розділ бісс і вперед. Пам"ятаємо, що для стронгів потрібно контрольну суму. Софт, ключі, контрольні суми і т.д.-все є у нас на форумі у відповідних розділах! Користуємся пошуком An14

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
Strong 6125
« Відповідь #7 : 12:24:05, 22 Квітень 2010 »
Після ручного редагування ключів бісс ресивер Strong 6125 почав страшенно зависати. Виправив усе перешивкою тюнера та заливкою ключів із компа.

Відсутній Uzhgorod

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 49
  • Рейтинг: +37/-0
Strong 6125
« Відповідь #8 : 12:51:32, 22 Квітень 2010 »
                                                               Доброго дня. 
Дякую Android за відовідь. А детальніше можна, бо неможу зрозуміти як ті ключі ввести і зберегти, щось у мені невдається.

Відсутній orko

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 112
  • Рейтинг: +29/-2
Strong 6125
« Відповідь #9 : 12:59:02, 22 Квітень 2010 »
Попробуй в "системній інформації" 4225 набирати кілька разів поки не зайдеш в редактор ключів. По крайній мірі на моєму тюнері чомусь так. А там в редакторі вибираєш потрібне кодування, білою клавішою перескакуєш по таблицях.

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
Strong 6125
« Відповідь #10 : 13:04:29, 22 Квітень 2010 »
                                                               
неможу зрозуміти як ті ключі ввести і зберегти, щось у мені невдається.
Може в твоєму ресі емулятор не встановлений?
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Strong 6125
« Відповідь #11 : 13:06:13, 22 Квітень 2010 »
To Uzhgorod:в 1-му пості є посилання- де можна скачати свіжі ключі.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Uzhgorod

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 49
  • Рейтинг: +37/-0
Strong 6125
« Відповідь #12 : 13:35:57, 22 Квітень 2010 »
                                                     Доброго дня. Дякую всім за допомогу.
Емулятор встановлений,захожу в  редактор ключів, добавляю новий ключ а зберегти не можу. Як правельно ввести ключ.

Відсутній orko

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 112
  • Рейтинг: +29/-2
Strong 6125
« Відповідь #13 : 14:23:47, 22 Квітень 2010 »
                                                     Доброго дня. Дякую всім за допомогу.
Емулятор встановлений,захожу в  редактор ключів, добавляю новий ключ а зберегти не можу. Як правельно ввести ключ.
Синя кнопка -  збереження. Або коли жмеш Exit(вихід) тебе запитає "чи зберегти ключ" нажимаєш ОК.

Відсутній Uzhgorod

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 49
  • Рейтинг: +37/-0
Strong 6125
« Відповідь #14 : 19:34:16, 22 Квітень 2010 »
                                                  Дякую Orko.
В три рядки для ключа вносити однакові дані чи різні.

 

Strong 6004, 6006, 6011, 6016, 6020 - список каналів

Автор RazvedkaРозділ Strong

Відповідей: 9
Переглядів: 8275
Остання відповідь 13:39:24, 28 Березень 2017
від bodyan
Короткий відеоогляд можливостей Strong SRT-8500 DVB-T2

Автор bodyanРозділ Strong

Відповідей: 1
Переглядів: 6981
Остання відповідь 12:47:32, 17 Грудень 2016
від Роман Соломаха
Strong SRT 8500 - немає відео через тюльпани

Автор arrowsРозділ Strong

Відповідей: 2
Переглядів: 3788
Остання відповідь 21:35:31, 09 Липень 2015
від zenoviy
[Вирішено] Strong 4402 (2 Mb) моргає червоний світлодіод

Автор ValdiskaРозділ Strong 4401, 4402

Відповідей: 0
Переглядів: 2590
Остання відповідь 08:06:29, 27 Листопад 2012
від Valdiska
Strong 4402 - прошивка, список каналів, ключі

Автор bodyanРозділ Strong 4401, 4402

Відповідей: 293
Переглядів: 58744
Остання відповідь 18:18:14, 30 Квітень 2019
від loza77