Технічний відділ > Майстерня

як заставити звіра печатати LEXMARK Z45

(1/3) > >>

cheater2:
Ось дістався мені принтерок такий - заправив картридж, а він не друкує, ну друкує але невидимою краскою!!!я його вже і промивочкою призгав, краска із дюзів капає, а він не печатає!!!ХЕЛМ!!!ХЕЛМ!!!уже і розібрав почистив помив а він не слухає!!!

ioan:
так може сам картридж неробочий,тоды ти йому нічого незробиш
чорнило знизу хоть виходить?

bich8:
форум по ремонту струйників - http://www.forum.resetters.com                                                                                                                             
але як на мене шкода на цей принтер часу і викинутих грошей.     Купи кенон мп 140 за 60 зелений постав бпч - і друкуй хоч 200 фото в місяць - я так в себе в місті багатьом наклав ці мфу - ні одного отказу за деякі більше року........

bich8:

--- Цитата: ioan від 17:30:24, 02 Листопада 2009 ---так може сам картридж неробочий,тоды ти йому нічого незробиш
чорнило знизу хоть виходить?

--- End quote ---

так він і пише -    краска із дюзів капає, а він не печатає!!!ХЕЛМ!!!ХЕЛМ!!!уже і розібрав почистив помив а він не слухає!!!         !!!!

cheater2:
Та я б то з радістю купив так от наше бідне казначество не виділяє на це кошти от приходиться діставати із складу разне гафно))))краска то капає із дюз та навіть добре капає а от не друкує!я от думаю можливо щось із отею дрочілкою шо дюзи збуджує))))а картриджів до нього в нас там повно, я вже 2 спробув - тому і думаю що діло не в картриджах!та і що йому може бути, якби засох то хоча б полоски були а так геть нічого!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version