Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Openbox F130- постійно перезагружається

(1/4) > >>

zloj vitos:
Така проблема.При підключеній антені постійно перезагружається(зображення каналу нема),при виключеній не перезагружається.Проблема в вхідному блоці?Хто посовітує як знайти причину.
P.S.БЖ в порядку-перевіряв

slavon:
А може причину слід шукати в кабелі чи дісіку, дуже похоже на КЗ !!!

Yaro:

--- Цитата: zloj vitos від 11:13:15, 27 Жовтня 2009 ---Така проблема.При підключеній антені постійно перезагружається(зображення каналу нема),при виключеній не перезагружається.Проблема в вхідному блоці?Хто посовітує як знайти причину.
P.S.БЖ в порядку-перевіряв

--- End quote ---

ну то перевір ще додатково LM317 - може має бубу, не тримає нагрузку...

zloj vitos:
Дякую за відповідь.Ні-не це,тюнер винен(тюнер у мене в майстерні )

--- Цитата: Yaro від 11:31:18, 27 Жовтня 2009 ---ну то перевір ще додатково LM317

--- End quote ---
А хіба із-за цього буде перезагружатись?

Yaro:

--- Цитата: zloj vitos від 11:35:15, 27 Жовтня 2009 ---ну то перевір ще додатково LM317

--- End quote ---
А хіба із-за цього буде перезагружатись?
[/quote]

А чому ні? Йде відбір напруги і струму з неї на конвертори? Йде. А якщо вона не тримає? То й не дасть. А якщо не дає, то можливо тюнер спробує сам усунути причину, бо не буде десь там в конверторі потрібної напруги. То він має перезагрузитися, і подивиться повторно, чи є напруги на такій-то шині.Нема - він знову спробує усунути несправність, бо опитування по шинах даних і перевірку напруг в тюнері при загрузці ще ніхто не відміняв. Ну то й буде, скоріше всього, по кругу ходити. А може й не це, звідки я знаю, то так, просто моя думка, я би й це перевірив...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version