Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Digital 5000 plus проблема
Volodya:
Привіт всім.Маю проблему з Діджіталом 5000плюс.Раніше прошивав його без проблем.Принесли,бо господар щось там понатискав,так сам сказав.Були стерті всі канали.При спробі просканувати в нього виявилось що на Амосі є сигнал тільки на кількох транспондерах.На 10722 сигнал відсутній.Думали на головку,кабель,дісек.Коли забрав додому,в мене на моїй тарілці повторилось те саме.Спробував прошити і тут почалось.Тюнер не конектиться з компом.після старту він мигає як при перешивці,а через деякий час прога кричить що не може зєднатись.Перевірив напруги БЖ.все в нормі.Хіба 3,3в дещо занижена-3,15в.Замінив по цій напрузі всі конденсатори,залишилась такою самою.Думав битий порт,замінив два смд транзистори біля Кома в тюнері.Проблема залишилась.Хто підкаже де ще шукати?Маси,кабель,частоти в тюнері(головок) в нормі.Інші тюнера шию без проблем.Сам тюнер запускається,показує,крі деяких транспондерів Амоса. :(
fox-taras:
Попробуй джитагом а бо на сам перед старішою прошивкою
Antib:
Недавно принесли мені прошити опен 810 звісно чисто корейський, куплений і прошитий в самому Києві, але непоказує .Я прошив . залив победітом ключі і канали підєднав кабель - сигналу нема. На виході 13-18 в.перемикається. Погравшись з півгодини запустив сліпий пошук. деякі канали прописаль але 1+1 на частоті 10688. Зробивши таку ,,невелику "поправку по частоті навсіх трансподерах прописав всі канали .Запросив з дядька 30 гривень,він дав 100 бо думав везти назад. Попробуй погратись з частотою.
SERS3333:
--- Цитувати ---Хіба 3,3в дещо занижена-3,15в
--- End quote ---
Поміняй електроліти по тій напрузі , з якої береться зворотній зв"язок (може бути по 5 в)
Volodya:
Зарвз буду пробувати.Про результати відпишусь. *-I
Навігація
Go to full version