Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
дрім не знаходить канали
sat-pl:
--- Цитата: IVP;7515 ---Шось ці Дріми кривуваті якісь....
Хотів десь потім придбати, та перехотілося чогось....
--- End quote ---
Дрім призначений для шари-) там сотф некривий там просто "лінукс" стоїть...
Сатінги можити на форумі в нас...єбагато корисного сам користуюся...
driver3:
--- Цитата: vic;7527 ---В нас є щось таке закладено в свідомості:ми хочемо щось майже на халяву і щоб воно було найкраще і довічне..але такого ж не буває в природі..
Тому ми деколи маємо вигляд такий в світі,як та курка,що продовжує висиджувати бовтуни,бо вони дорогі ...і чомусь не хоче ця курка подумати,що за цей безтолковий час висіділа б не один десяток курчат..:mad:
Так у нас не лише в саттб..але й політиці..науці..культурі..і т.д..
--- End quote ---
Універсального у природі дійсно не буває, а от в співвідношенні ціна-можливості-швидкість, тут покишо тюнера рівного дріму 500 я не бачу :)
vic:
Я якось схиляюсь більше до думки ЯКІСТЬ-МОЖЛИВОСТІ-ЦІНА!!!
Якщо я чую,що якості ніякої..то які ж то можливості?ремонт в найкращому ж випадку..
Ну а тоді яка ж ціна,коли людина заплатила гроші і витрачає нерви і час на вияснення проблеми-маю цяцьку,а не дивлюсь..треба там щось підлатати і річ безсумнівно!!!
Я чомусь все більше замічаю,що в нас сидить совковість в свідомості намертво!!
Звичайно чоловікові цікаво почути технічні якісь рішення проблеми..але чесно,я їх не знаходжу,знаючи наперед низьку якість тюнеру..я в любих випадках задаю сам собі в першу чергу питання..а який би я тюнер купив?
Чесно признаюсь-не знаю...на нинішній день я не можу нічого толкового порекомендувати,щоб потім мені сказав хтось дякую..можливо як перехідний варіант взяв би опен х810....в мене зараз не має людського інету--сиджу на жпрс..але шара йде через комп...незручно звичайно..але якісніше, ніж в мене було до цього!!Хоч не нервуюсь..
Denja:
--- Цитата: vic;7513 ---не знаю в чім у вас за проблеми на Сіріусі(у кого ще є такі проблеми??)...а з Прем"єрою у всіх поки глухо..
--- End quote ---
Я маю на увазі те - що тупо непрописуються канали. Частоту, швидкість, фек вписую, сигнал є, але канали недобавляються...
Андрій СатГейт:
В мене так само..
Навігація
Go to full version