Приймачі DVB-S/S2 > Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN
Opticum HD: TS 9600 (Opticum TS20)
RealVAL:
Настройки слідуючі
Для поворотки на використані супутники включений протокол 1.2 ,конвертор підключений через дісек на порт 1
Все працює,антена рухається ,на супутниках маємо сигнал
Підключаю стаціонарну антену на НТВ+,виставляю протокол 1.0 ,конвертор-на ппорт 2,сигнал є
Переключаюсь назад на супутники поворотки-антена рухається,сигналу не має
Виключаю пультом і включаю,поворотка працює,як тільки знову перехожу на НТВ+ то сигнал
на поворотці пропадає(тюнер держе порт2)
От такі пиріжки >:(
RealVAL:
Чи знімається з тюнера софткам? Як? Чи тільки правити софткам в блокноті,а потім вливати?
Чи підключав хто шару через Сом-порт по Невкамд? Підскажіть настройки якщо в кого вийшло An14
slavon:
Софткам, по моєму, не знімається - по крайній мірі особисто я не розібрався як це зробити !!! Софткам правив Блокнотом або іншим найпростішим редактором і через флешку в приймач !!! Щодо до підключення шари через СОМ порт нажаль нічого сказати не можу - не пробував !!!Шара через ЛАН приймачу на одній із останіх прошивок update_main_full_3.20_20100324_fcombo_IDFilter_Viaxccess_test.zip непогано працює - тільки в софткамі потрібно прописати інденти пакетів для конкретної електрички шарінгу !!!
Ogirok:
Хлопці, поновіть інформацію про те, як стабільно йде шара SD та HD каналів +++ з 36градуса.
Цікавить стабільність шари, в порівнянні, наприклад з DM500
ca.,
slavon:
Не знаю як у порівнянні з Дрімом, але на прошивці update_main_full_3.20_20100324_fcombo_IDFilter_Viaxccess_test.zip ТС9600 на шарі працює досить добре, з привязкою індентів пакетів в софткамі приймачу - шариться +++ (Ру,УА, ХД), П+, Платформа ХД і український пакет з Амосу-Сіріусу !!! Доступ до мережі через аДСЛ модем, клієнт задоволений !!! ca.,
Навігація
Go to full version