Автор Тема: Opticum HD: TS 9600 (Opticum TS20)  (Прочитано 7497 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 587
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Opticum HD: TS 9600 (Opticum TS20)
« : 12:39:55, 23 Жовтень 2009 »
 O0

вже скоро .....http://pic.ipicture.ru/uploads/091021/1453/RSKUjNSB6p.jpg

ось вам відповідь чемберлЭна..  HD с7 та скайгейту ,HD ....
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Opticum HD: TS 9600 (Opticum TS20)
« Відповідь #1 : 15:41:39, 23 Жовтень 2009 »
Ця ланка глобіків була представлена на стенді Orton на EEBC 2009. Нічого особливого в порівняні з 9500 в ньому нема, окрім твін-тюнера і зовнішнього,-досить пристойного вигляду... Лінукса на його борті не буде, а звичайне коряве ПО, аналогічне серії 9500

Відсутній RealVAL

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +12/-14
Opticum HD: TS 9600 (Opticum TS20)
« Відповідь #2 : 15:21:42, 09 Березень 2010 »
Може хто підсказати,пульт выд 9500 пыдходить до 9600???

Відсутній Lubomir

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +9/-2
Opticum HD: TS 9600 (Opticum TS20)
« Відповідь #3 : 18:26:04, 10 Березень 2010 »
НІ

Відсутній RealVAL

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +12/-14
Opticum HD: TS 9600 (Opticum TS20)
« Відповідь #4 : 08:15:25, 13 Березень 2010 »
Хочу выдрекомендуватись по 9600
-по моєму в апарата не корпус,а ящик
-меню не сподобалось,дуже дрібний шрифт
-антенний провід прикручується всередині(потрібні дамські пальчики)
- де 0\12в ?????????(в натурі є,а в меню не знайшов)
- не вдалось запустити шарінг(на 9500хд- без проблем)
- при виключені  з пульта,*скарт держе телевізор*(темний єкран,автоматом не переходить в ТВ прогр.)

Нема за що і похвалити,може хто поправити?
« Останнє редагування: 08:22:00, 13 Березень 2010 від RealVAL »

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4219
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
OPTICUM HD: TS 9600 (OPTICUM TS20)
« Відповідь #5 : 08:43:36, 13 Березень 2010 »
Хочу выдрекомендуватись по 9600
-меню не сподобалось,дуже дрібний шрифт
До якому ТВ Ви дивились (підключили) приймач - на скільки я знаю шрифт меню там навіть трохи більший ніж скажемо в Опенбокс 5 лінійки !!!

Цитувати
- де 0\12в ?????????
Кому потрібен цей анахронізм, коли є багатопортовий дісік 1.1
Цитувати
- не вдалось запустити шарінг(на 9500хд- без проблем)
 
Більш конкретно описати можете  - що і як Ви хомешарили на цих двох апаратах - карточка яку пробували шарити, версії ПЗ в обох, спосіб комутації, версія протоколу шари і проблеми які при цьому виникали !!!
Цитувати
- при виключені  з пульта,*скарт держе телевізор*(темний єкран,автоматом не переходить в ТВ прогр.)
А інший приймач з тимже скардом "забирає ТВ на себе нормально"  ??? Може Ви просто погано включили скарт в приймач ???
Цитувати

Нема за що і похвалити
Постановка питання чисто суб'єктивна - як на мене переваг в ньому таки трохи є - комбінований приймач за пристойну ціну, пітримка не прив'язаних карточок деяких провайдерів, також більш-менш нормальна робота шари !!! Так що він вартує грошей які за нього  просять !!! А його ПЗ програмери я думаю за певний період часу таки доведуть до розуму !!! ca.,
« Останнє редагування: 08:52:47, 13 Березень 2010 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Vetal999

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 153
  • Рейтинг: +31/-74
OPTICUM HD: TS 9600 (OPTICUM TS20)
« Відповідь #6 : 11:19:12, 13 Березень 2010 »
Цитувати
- де 0\12в ?????????
Кому потрібен цей анахронізм, коли є багатопортовий дісік 1.1

мені потрібен. Тим більше одночасно з мотором дісек в ньому теж не вибирається(
GI8120, Optibox Evo, Opticum DM 2200 - Triax TD88 - 90E-30W.

Відсутній RealVAL

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +12/-14
Opticum HD: TS 9600 (Opticum TS20)
« Відповідь #7 : 11:30:41, 13 Березень 2010 »
Почну з потрібнішого-це шарінг
Пробував через лан і через ком -невкамд
Через лан:
все робив по інструкції
втикнув провід в роутер
зайшов в Мережа
приймач автоматично отримав необхідні налаштування мережі!!!
Потім записав сервер ,логін,пароль, порт ,НевКамд
зберіг
картинка не появилась
Шаманив до 3-х часов ночі-безрезультатно(переписував,вкючав.відключав...)
Достав ортон 4160 виставив Невкамд,запустив програму мпцс(з тими ж паролями)-все нормально
достав з полки старенький Самсунг 9500 ,запустив програму мпцс-все нормально
На 9600ХД пробував через ту ж мпцс-не вдалось відкрити жодного каналу



Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Opticum HD: TS 9600 (Opticum TS20)
« Відповідь #8 : 14:02:00, 13 Березень 2010 »
Усе працює в нормі , сам юзаю Ортон HD TS 9600
Постав софт , що виклали на цьому сайті
update_main_full_20100311_fcombo_3.19_test_HTB
 перевір привильність усіх введених параметрів сервака , що роздає Шуру






Відсутній RealVAL

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +12/-14
Opticum HD: TS 9600 (Opticum TS20)
« Відповідь #9 : 16:32:57, 13 Березень 2010 »
Новий софт загрузив
STATUS      у мене автоматом находить 192.168.0.116
В останній таблиці в мене перша строчка-Server:1 on connectson fail
остання-not suport
жму червону re-connect
остання строчка-searching proper ecm
І більше ніяких здвигів
« Останнє редагування: 16:42:02, 13 Березень 2010 від RealVAL »

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Opticum HD: TS 9600 (Opticum TS20)
« Відповідь #10 : 16:44:51, 13 Березень 2010 »
скорше всього у тебе тюнер не зєднується з нетом,
пропінгуй тюнер з компа

Відсутній rata

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 288
  • Рейтинг: +174/-6
  • ....
Opticum HD: TS 9600 (Opticum TS20)
« Відповідь #11 : 16:46:10, 13 Березень 2010 »
             Та нормально Шура запускається , незнайомий апарат ,треба привикнути.(Якщо руки не
                 криві).

             Як на мене , співвідношення ціна /якість оптимальні.

             Якість HD каналів пристойна . На останніх версіях ПЗ 3.18 покращились, як на мою

думку якість SD каналів.

              Помітив недоллік на ПЗ 3.18  -  при декодуванні звуку тюнером, в режимі 5.1 ,
           
 не коректно відтворює звук двох задніх(бокових) каналів , чути звукову "кашу".

           Коли включаю на пряму по HDMI цифровий аудіо потік на звуковий ресивер,

             то звук майже ідеальний.

                         Некоректно відтворюється записаний на влешку HD відео ,після хвилини

перегляду зупиняється програвання.  (В мене).


                   Поки що ПЗ сирувате, але це хвороба всіх нових приймачів.

                 Треба подякувати розробникам за підтримку даного ресиверу.


         
.

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Opticum HD: TS 9600 (Opticum TS20)
« Відповідь #12 : 17:04:44, 13 Березень 2010 »
Так , додам для інформації , на останньому 19 софті нормально
запрацював увесь пакет Радуга 75Е (Шура)

Відсутній rata

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 288
  • Рейтинг: +174/-6
  • ....
Opticum HD: TS 9600 (Opticum TS20)
« Відповідь #13 : 20:30:40, 13 Березень 2010 »
Цитувати
Новий софт загрузив
STATUS      у мене автоматом находить 192.168.0.116
В останній таблиці в мене перша строчка-Server:1 on connectson fail
остання-not suport
жму червону re-connect
остання строчка-searching proper ecm
І більше ніяких здвигів



           У мене на першій прошивці автомат визначив IP як  ххх.ххх.х.103 ,
 але коли перешився на 3.18  IP визначився як ххх.ххх.х.106 і Шура не конектилася.
Прописав в ручну попередній IP як ххх.ххх.х.103  і все запрацювало гуд.
                                                                               Пробуйте!                                          Удачі.             
.

Відсутній RealVAL

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +12/-14
Opticum HD: TS 9600 (Opticum TS20)
« Відповідь #14 : 21:14:59, 13 Березень 2010 »
Нарешті все получилось,проблема була в паролі ,в невкамді все працювало бо пароль я копіював. Ручками так і не вийшло підключитись.
Пробував і в невкамді вручну прописати-не вийшло. Прийшлось знову копірувати.
Відшукав для тесту інший сервер і все пішло.

Добавлю ще декілька негативів по 9600
-кнопка БЕК(назад-РЕККАЛ) на пульті є,але вона не практично не працює,кожен раз через виход по новому треба заходити
-при першому включенні часів не має,темний циферблат
-ще раз підтверджую,що скарт держе телевізор при СТЕНБАЙ тюнера(темний єкран-нема переходу на ефірні канали,
провіряв скарт на Самсунг 9500-все працює
-температурний режим корпуса бажає бути меншим(У ОРТОН 9500ХД ця проблема вирішена-ледь теплий),
не будем же рівнятись на ЕволюшенХД(Практично батарея опалення)

Може хто підскаже з нормальною шарою на Поверхнось+
Раніше цим не займався,потрібно для себе по частині спорту

« Останнє редагування: 21:18:28, 13 Березень 2010 від RealVAL »

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 10312
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Обговореня, проблеми та запитання по списках каналів ORTON HD TS 9600

Автор markijanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 2773
Остання відповідь 09:58:05, 17 Лютий 2011
від markijan
Списки каналів ORTON HD TS 9600

Автор andre33Розділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 19
Переглядів: 7589
Остання відповідь 13:37:29, 06 Вересень 2019
від maruk
Куплю пульт до Globo HD TS 9600

Автор romarioРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 936
Остання відповідь 10:28:59, 26 Лютий 2014
від valik55
Globo 7310 CI2CX, Opticum 7300 CI2CX R - прошивка, список каналів, ключі

Автор bogdanРозділ 73** PVR

Відповідей: 3
Переглядів: 721
Остання відповідь 14:06:17, 15 Вересень 2019
від bodyan