Приймачі DVB-S/S2 > 4060CX
Списки каналів 4060CX
sergeny:
А вище SashaTv що виклав ???
1w думаю самі пропишете
sattv1:
Привіт. Підкажіть, не виходить вкинути список каналів в тюнер. Використовую Channel Editor Opticum_4060CX (model ID 3329C_CR). Процес запису проходить нормально, тюнер вмикаю - список старий який був. Я вже різні типи файлів пробував - udf, ddf і abs - нічого не виходить)
sattv1:
я таки вкинув список каналів, вибачте, але тільки в форматі udf. більш менш розібрався)))
VANOS:
--- Цитата: sattv1 від 11:39:58, 18 Жовтня 2011 ---Привіт. Підкажіть, не виходить вкинути список каналів в тюнер. Використовую Channel Editor Opticum_4060CX (model ID 3329C_CR). Процес запису проходить нормально, тюнер вмикаю - список старий який був. Я вже різні типи файлів пробував - udf, ddf і abs - нічого не виходить)
--- End quote ---
Весь прикол в настройках самої програми Channel Editor Opticum_4060CX. В ній є щось типу двох режимів Налаштування користувача та Стандартні налаштування.
Ми працюємо в налаштуваннях користувача, а в настройках самої програми виставлено вигружати в тюнер стандартні налаштування.
А тепер розказую як це усунути.
В самій програмі вибираймо менюшку "Налаштування" далі "Завантажити abc налаштування" вискочить віконечко для вибору Бази даних для завантаження ставимо галочку навпроти "Налашт. користувача" потім "ОК" і все загружаємо в тюнер свої настройки.
Дякую за увагу. > :) :)
vasjabr:
Список каналів для Q-SAT ST12CX
(Аналог 0rton 4060)
На супутники 4w, 5e, 13e станом на 13.06.2016
Навігація
Go to full version