Приймачі DVB-S/S2 > 4060CX
Orton 4060Cx. Реанімація
Yaro:
--- Цитата: SERS3333 від 13:54:44, 09 Квітня 2010 ---думаю -флешка в тебе добра
--- End quote ---
От тільки бут в ній хриновий, в результаті невдалих маніпуляцій. ІМХО.
Android-80:
sasha19722201, а ти не задумуєшся над тим, що сам себе заплутав? Ти тільки подивись, що настрочив аж чотири сторінки і головне безрезультатно :'( Саша, не зациклюйся на одному тюнері і одному компі. Мав аналогічну проблему, що ALI3329* якогось милого не оприділялись, хоча тюнерків на STI5518 на томуж LPT-порті прошив купа. Перелопотав весь біос, всі дрова зв"язані з портами-все безрезультатно. Вирішив проблему так: - запхав джитаг в інший комп :2funny: Саша, я з цим грався цілий день, но не настрочив сотню повідомлень як ти. В тебе елементарна проблемка, а ти її роздув як якусь глобальну... :o
Блін, не оприділяється один тюнерок, пробуєш інший і т.д. Якщо спробував два-три робочі і не оприділились, то шукаєш причину в шнурі, LPT порті. Хоча легше спробувати на іншому компі.
sasha19722201:
Вибачте за можливо не доречні повіддомлення ,якщо ваша ласка то можете їх видалити.Я вже також думав що вартує взяти флешку вже прошиту бутом і мати цю проблему з голови.
Android-80:
--- Цитата: sasha19722201 від 07:39:53, 10 Квітня 2010 ---Вибачте за можливо не доречні повіддомлення ,якщо ваша ласка то можете їх видалити.Я вже також думав що вартує взяти флешку вже прошиту бутом і мати цю проблему з голови.
--- End quote ---
Друже, я на тебе не напав, а вирішив розв"язати твою проблему. Якщо тюнерами займаєшся серйозно, то цю проблему мусиш вирішити, а не відступати! Легше всього впаяти зашиту флешку... :2funny:
carder:
Доброго всім вечора! Хлопці проблема принесли цього реса, після невдалої прошивки він потух.
На джетаг не реагує, навіть проца не бачить на блоку живлення напруги завишені при відключені від плати напруга в нормі. При підключині джитаг на табло вилітають таке 8888 після відключення все пропадає і горить тіки червоний індекатор на передньому табло. Хлопці хто стикався з такою проблемою та як вирішили будьласка відгукнітся потрібна допомога.
Навігація
Go to full version