Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему

HDTV і усе навколо нього. Обговорення, перспективи...

<< < (2/7) > >>

Dirty:
так той тюнер нічого ж не показує

чи ви себе ідентифікує за національністю як поляк?

bodyan:
В принципі не до мене написано, але я й сам нічого не розумію
--- Цитата: Avenir;7342 ---Вік, опускайся потрохи на землю.....
--- End quote ---
Ну якщо там, так добре, то чому б там не лишитись :D

--- Цитата: Avenir;7342 ---Але є умови нашої дійсності, де люди ставлять глобіки за 50 а не топфілди чи дріми. HDTV це покишо далеке-далеке майбутнє. Покишо треба жити мірками на сьогоднішній день -)
--- End quote ---

А Ви десь бачили заклики типу:
ШАНОВНІ ПРОДАВЦІ ПРОДАВАЙТЕ І ВСТАНОВЛЮЙТЕ КЛІЄНТАМ ТІЛЬКИ СИСТЕМИ ХДТВ
ЧИ ШАНОВНІ ПОКУПЦІ КУПУЙТЕ ТІЛЬКИ СИСТЕМИ ХДТВ
????

Я думаю на форумі не з один десяток (а то і більше) є бажаючих отримати даний тюнер плюс ще й за такі кошти. Тому мені абсолютно незрозуміло до чого це все..

vic:
Як нічого не показує?Я ж дивлюсь і Астру і Хот Бірд..і там куча російських каналів,тим більше є і в пакеті "Война и мир",..польські канали ні чим не різняться від тих же російських чи Росія може наша "родина"?
Головне,що я переконався,що дійсно якість супер і маю можливість безменінгітно дивитись і спорт і кіно і багато чого...без всякого менінгіту..
Поскільки ж поки що не світить щось такого у нас рівня на Україні-тут дивлюсь на "простий тюнер" українські канали -то вважаю варто дати 26евро+платити абонплату від 6уо в місяць і мати додаткову якість..Ми з Гошою тестували його не на супер пупер телевізорі,але вразила якість просто телепрограм і коли щось бачиш якісне,то вже гірше не хавається...

Dirty:

--- Цитата: vic;7356 ---Я ж дивлюсь і Астру і Хот Бірд..і там куча російських каналів
--- End quote ---

будь ласка поконкретніше
супутник, параметри прийому, необхідне обладнання та його вартість...

--- Цитата: vic;7356 ---польські канали ні чим не різняться від тих же російських
--- End quote ---

можливо на заході України саме так і є....хоча я в цьому дуже сумніваюсь - прямо таки шоби всі підряд вільно володіли польською

тільки от у нас "Український форум"....і в масштабах України польська мова - абсолютна чужа для переважної більшості населення

IVP:
Мені зрозуміла. Все подібне майже. Але є такі слова які у нас погані, а у них добрі :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version