Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему

HDTV і усе навколо нього. Обговорення, перспективи...

<< < (6/7) > >>

oleger:
вік зараз сюди не заходить

а тюнер дійсно непоганий
хоча це тільки мої уявлення
нічого конкретного я про нього не знаю і хотів би дізнатися

sat-pl:

--- Цитата: illya від 18:20:21, 22 Жовтня 2007 --- На скільки я памятаю з інших сайтів,то vic має тюнер Topfield 7700HSCI і проживає в славному місті Тернопіль...  Тому хочеться більше читати про враження о HD тюнерах і т.п. ...  До речі цей тюнер Topfield 7700HSCi про який пишуть що він добре працює з модулем Diablo CAM Light чи вартує уваги ? І що конкретно можливо на данний момент по ньому дивитись, зокрема Cyfra+ ?

--- End quote ---
У Віктора Kathrein UFS 910 а не Topfield 7700HSCI

bodyan:
Першоджерело

З 2 листопада Cyfrowy Polsat розпочинає продаж приймачів Samsung DSB-H370G, призначені для отримання каналів високої чіткості. Першим таким каналом має стати Polsat Sport HD. До 31 березня 2008 року абоненти котрі придбають новий тюнер отримают безкоштовний доступ до отримання HD. Декодер для придбання у свою власність вартує 300 zł. а вартість активації - 99 zł.

bodyan:
Згідно результатам від Nielsen Company 13.7% сімей в Сполучених Штатах обладнані телевізором HD і тюнером HD  готовим до прийому сигналів в HD, наразі 11.3% обладнаних телебаченням HD і тюнером HD, отримують як мінімум один канал HD або мережу.

Лос-Анджелес має найвище розповсюдження домівок здатних для отримання HD - 20.4%, а Нью-Йорк має найвище розповсюдження домівок котрі приймають HD - 17.5%. Загалом з  112,800,000 телесімей, 15,500,000 - готові до прийому HD, і 12,730,000 - отримують HD. 

У Сполучених Штатах отримання HD, проводиться через платформу DTH - DirecTV i DISH Network, через кабельні системи і через DVB-T. 
Джерело: broadbandtvnews(англ.)
Інші: parabola.cz(чесь.), satkurier.pl(пол.)

vasylpower:
І при тому що DISH Network транслює в Награвіжен :angel: Така халява а всерівно 13 мільйонів підписчиків, ми ніколи незрозуміємо Америкосів :) Я навіть за PPV неплачу все показує на халяву ;)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version