Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Встановлення антени на існуючу високу трубу

<< < (6/7) > >>

дядя Міша:

--- Цитата: cheater2 від 13:43:21, 18 Жовтня 2009 ---Ага порозводилось блін кулібіних нах - а потім ходять по людях халтурять!!!та ще й на солідні фірми гадять!!!звернись до спеціалістів, які цим займаються - в нас наприклад свій сварщик, який тобі і миску нову зварить із металолому, не те що тарілку на лми присобачить!!!

--- End quote ---
Форум -це є дискусія(повага і допомога одне одному), на ту чи іншу тему, і не тільки для користувачів "солідних" фірм, яких я давно обминаю з таким відношенням до клієнтів. :(

cheater2:
Реклама — це друковане, рукописне, усне або графічне повідомлення про
особу, товари, послуги або суспільний рух, відкрито опубліковане
рекламодавцем й оплачене з метою збільшення обсягів збуту, розширення
клієнтури, одержання голосів або суспільної підтримки. - я не бачу щоб я писав щось про себе!!!!діло кожного - чи знайти синяка який за півлітру одним глазом там тобі щось підстроїть, і буде строїти кожного місяця, коли будун буде!!!чи звернутись до спеців - он рекламу бачив:взула і забула!!!!а себе я не рекламую, просто от за свою практику - були випадки - людина ходить напрягає пристає, побачив як шось там робиться і тут через місяць чуєш - "то шарашкіна кантора не йдіть туди - я от вам як поставлю то ніхто так не поставить"!!!!ну хіба не так??????

дядя Міша:
                    Мій 90-ий на трубі  O0

дядя Міша:
             Мультифід на тарілці 09 --39*у фокусі 36*з права 53*з ліва O0

tosat:
Вибач, дядя Міша, але я клієнту так не поставлю - не те що собі...(90Е)
Вітрів нормальних у Вас певно нема.. :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version