Приймачі DVB-S/S2 > DBox-2
Допомога із ремонтом
sashaflbk:
В мене подібна проблема, але Dbox не бачить лише Sirius. Я спочатку думав на антену, але взяв інший тюнер (якийсь клон Globo) і він цей спутник показує. Перепрошивка dboxa не допомагає. В чому може бути проблема?
Blackbot:
Передивись настройки в ді-боксі
--- Цитувати ---Меню-Установки-Поиск сервисов-Настройки спутников
--- End quote ---
та передивись чи всі супутники включені у списку.
Ще цікавить який сигнал цього супутника на каналах Siriusа коли ти дивишся їх через клон Globo.
Ще рекомендую передивитись здоровья кабеля та приділити увагу з'єднанню їх з головками, дісеками та приймачом. ;)
Надіюсь роботки тобі додав :)
fkzcrf:
В мене теж останнім часом проблеми з переглядом каналів сіріуса та інш. супутників , при 1.2 тарільці "підвисають" канали , напевно треба вже перевіряти електроліти . Пробував на іншому тюнері все нормально .
mpeg4:
Не пройшло і місяця після заміни дісеку, а Дбокс знову не працює. Тепер він взагалі не хоче працювати з дісеком snr, agc, на нулях, а ber зашкалює. Підключаю замість нього ДМ500 - працює, як Калашников. Якщо без дісеку, то працює. Вважав, що проблеми із блоком живлення. Для зменшення навантаження на нього зняв модем, але і це не допомогло. Прошу пропозиції.
Blackbot:
У тебе дісек не намокає часом? Він захований від опадів? Можливо через кабелі протікає вода в дісек. Ще спробуй замінити наконечники кабеля - дуже часто допомагає і передивись налаштування супутників, чи всі супутники налаштовані правильно.
Навігація
Go to full version