Приймачі DVB-S/S2 > StarTrack

STAR TRACK 550D: чи є альтернатива?

<< < (2/3) > >>

remax:

--- Цитата: tiamat305 від 21:13:15, 10 Жовтня 2009 ---
--- Цитата: remax від 05:48:24, 09 Жовтня 2009 ---MPEG 4 не буде, ключики щоб вводити, потрыбно поновити ПЗ.

--- End quote ---
А ПЗ, яке саме потрібне? На ресивері поставив 334_TRUMAN-SW3.4.10  *-P, я так зрозумів потрібне ще новіше. А ссилочку можете скинути  ca.,, якщо маєте  *-I
Дякую!

--- End quote ---
Це вже нове, а ключики окремо залити можна...

slavon:
tiamat305 Та не зробите Ви з цього DVB-S/mpeg2 приймачу (STAR TRACK 550D), як і з будь якого приймачу цього класу (наприклад ДБох 2, Дрімбокс 500/600, Опенбокс Х5х0, 7х0, Евросат і тд.тп) ніяким чином приймач з підтримкою DVB-S2/mpeg4 - вже надто розрізнеється "залізо" в цих приймачів, особливо вхідний ВЧ блок DVB-S, який просто не бачить сигналу модульованого в DVB-S2 !!!   

romireb:
 ;)
--- Цитувати ---а оптікум9500HD, навіть дуже нічогенький, треба збирати грошики 
Дякую
--- End quote ---
дуже спірне та суперечне й важко доказове твердження сентенціїїї     так апарат приймає с2 але на справді то метплобрухт в привабливій упаковці  але за 3 копійки ...... я сам його купив заради двбс 2 але включаючи його  "мене терзають смутні думки" як я міг його купити? це вам не аппарат з яким приємно взаємодіяти це апарат тільки для перегляду ...с2  на людському телевізорі.......ось така от матата.....:-Р :-Р :-Р :o :o :o :o
для перегляду вмене робочою конякою запряжений  опенбокс 750 !!!!

slavon:
romireb
--- Цитувати ---для перегляду вмене робочою конякою запряжений  опенбокс 750 !!!!
--- End quote ---
Тоді де наша українська відповідь Чемберлену, де наш аналогічний по технічних можливастям але значно кращий аналог Оптікуму ХД ????!!! Бо новий Openbox S7 HD не є ревівер для масового споживача, це радже приймач для справжніх фанатів САТ ТВ та товстосумів, хіба СС скине ціну на нього до 250-300 долярів !!! Де молодша, але по ціні значно доступніша лінійка цього приймачу так як це є в АВ ІР Вох чи Катрін ????!!! Де DVB-S2/mpeg4 аналоги 8 (5) лінійки Опенбокс - для пересічного користувача, бо ні для кого не секрет що наприклад функція PVR, більшості користувачів не потрібна - бо вони просто дивлятся по ньому ТВ  ??? Чому компанія виходить на ринок тільки з одним, нехай навіть дуже "крутим" приймачом ????!!!

tiamat305:
Отакої, наче все і зрозуміло, а маємо те що маємо!
Чим більше дізнався тим більше впав у "сплячку".
Тобто за 200 зелених США ресивер не купити з DVB-S2\ MPEG4?  :o
От і маєш!  :( Тому переходжу на мінімум 20гр гречки і 30гр рису на місяць, але 8кг картоплі  :-Р! Буду виконувати закон і в одній білизні 4 роки ходити  :o, можливо тоді і назбираю гроші  *-P
Всім дякую за інфо!  *-I

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version