Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
gorich:
Хлопаки...цього року стопудово приїду на зустріч An14
Дружина ...дослівно:
-Тобі треба побухати з такими як ти....я тобі сама таксі замовлю :2funny:
andre33:
так створюй тему - Пікнік 2014 та усе таке , а наші Преподобні підтримають An14
gorich:
andre33мені по строку служби таку тему не пасуе....зашторять...... ca.,
Я навіть не "причащався" з миски.....зроблять діди тему...я скромно напрошусь...можливо запрошуть An14
arrows:
--- Цитата: andre33 від 18:40:10, 22 Квітня 2014 ---Пікнік 2014
--- End quote ---
--- Цитата: gorich від 18:16:42, 22 Квітня 2014 ---Хлопаки...цього року стопудово приїду на зустріч
--- End quote ---
От якби ці тусняки були трішки ближче до мене, я зібрав би близько 150 чоловік однодумців. А взагалі то я живу в селі та ще й на острові (річка "Удай" розгалуджується та утворює острів), із сусідів чотири сім'ї і їм до заднього місця що тут робитиметься, хоть на головах ходи, так що велком до мене. *-P *-P *-P An14 An14 An14
bmv_1006.ukr.net:
Хто підкаже які ціни у Дрогобичі Львівська область?
Недавно ставив своїм родичам у Дрогобичі. Мене помітив з вікна тамтешній мешканець цього будинку де я прикріплював антену. Він вирішив поцікавитися у мене яка ціна?
Я ж звісно відповів що це моя родичка і я з неї візьму собі вартість.
Згодом розговорившися він розповів що теж час від часу ставить тарілки у їхньому місті і відкрив секрет що бере за установку 100 (за саму установку) :o
запевнив що всі так беруть і він не буде піднімати ціну адже конкуренти таку ставлять. Це що правда? Хто підтвердить ви що з глузду з'їхали, якщо це правда? То я дійсно в шоці. У Стрию чув 900-950 за триголового на один комплект.
Навігація
Go to full version