Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
Snoop:
--- Цитата: gorich від 06:54:26, 21 Квітня 2014 ---до речі я дісеки по 40грн продавав.....
--- End quote ---
які саме "Бутилочні" ці що бутлкою накриваються чи у кожусі пласмасові!!!
Доречі переважно ставлю твін і квадро конв. фірми Ортон (ціна-якість) і дісікі їхні у кожусі звісно, останніх раз приїхали вони коробка більша дісік сам корпус теж більший у комплекті навіть є 2 стяжки і 2 шурупа!!! Сподобались! Поставив пару штук покищо працють, а переважно коли переробляю людям антени конвер. вже стоять різних фірм ставлю дісік Q-sat у кожусі - теж нормальні!!!
PS: вибачаюсь що раз пишу латинецею раз кирилецею, користуюсь планшетом підєднаним до клавіатури-чехох там нема кирилиці!!!
Ігор Горбусь:
--- Цитата: vasjabr від 07:24:42, 21 Квітня 2014 ---
От цікаво - хто за який час (в середньому) з напарником може поставити комплект дракона ........
--- End quote ---
В середньому 45 хвилин на однотюнерний комплект , як що антена зібрана дома ,
і дирки в стіні засверлілись баз промашок , і без пробивки кабеля.
andre33:
gorich , навар максимальний був коли аналог ставили - 1,4 м антена з насосом і дві голови-
КУ і СІ бенд , з тюнером типу Пейс 300 - 380 або якийсь Ехостар
gorich:
--- Цитата: Snoop від 08:07:29, 21 Квітня 2014 ---
--- Цитата: gorich від 06:54:26, 21 Квітня 2014 ---до речі я дісеки по 40грн продавав.....
--- End quote ---
які саме "Бутилочні" ці що бутлкою накриваються чи у кожусі пласмасові!!!
--- End quote ---
самі прості евросат,вони на скупі 1.2 вроді.....
дорожчі люди навіть в кращі часи беруть неохоче...хоча пару штук на прилавку стоїть.
Додано: 08:51:55, 21 Квітня 2014 andre33 взагалі-то аналог ще в 90-их з батьком ставили,правда тоді відносно батькової получки(20 баксів)дійсно тотальний заробіток був :2funny:
Snoop:
--- Цитата: andre33 від 08:23:16, 21 Квітня 2014 ---gorich , навар максимальний був коли аналог ставили - 1,4 м антена з насосом і дві голови-
КУ і СІ бенд , з тюнером типу Пейс 300 - 380 або якийсь Ехостар
--- End quote ---
Колючий дріт - підтримка труби щоб не хиталась при сильному вітрі, а я подумав щоб не добралися до антени і не вкрали :-Р
У 90-х напочатку навіть дициметрові антени з кабелем крали :'(
Навігація
Go to full version