Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (164/187) > >>

Denja:
Так то у всіх так?!... Думав в мене тимчасовий застій.  Ше такого не було, 2 тижня до НР, а роботи майже нема.

slavon:

--- Цитувати ---Не стільки пакращення як це довбане т2.
--- End quote ---
У нас з цим трохи краще - нам поталанило - не має покриття Т2 або воно на грані зриву...  :2funny: :2funny: :2funny:
Хоча реклама Т2 робить свою справу, один "лошок" напідпитку,практично з кулаками, мені доказував що з супутнику йде аналог, а Т2 то чиста цифра..

--- Цитувати ---Гребуть часто й по 2штуки
--- End quote ---
Я взагалі в шоці від пересічного піпла, навіщо той примітив купляти ???? Хіба що один на хату, за умови наявності хорошого сигналу, щоб наочно переконатися що то за кака від Зеко-буду і то як на мене вже забагато.... :2funny: :2funny: :2funny: ca.,

vitivan:
slavon тут правий на всі 100, реклама Т2 робить свою справу чітко.

slavon:

--- Цитувати ---реклама Т2 робить свою справу чітко
--- End quote ---
Ну так , але доки піпл не купить то Т2 несщастя та не спробує... Тоді реклама Т2 стає його анти-рекламою...Особливо яскраво це проявляється в нашому перед-гірському районі. Купив недавно один "лошок" (сам живе у Львові) в село (приблизно 35км від Львова) для батьків Т2 приймач , підключив до звичайної полячки - виловив аж 1 мультик Зекобуду і то зі зривами. Я йому порадив купляти кращу антену наприклад Телевайс за 600 - його чуть не пекоробило...  Я чомусь після цього переконаний що масових установок Т2 в тому селі більше не буде, хіба що найдуться ще один-два "вумних" варяти.... :2funny: ca.,

Ankl:
Тішу себе думкою, що по вимкненню аналогу ( при  остаточному переході на Т2) в нас на останок будуть установки  ( в тих куточках де цифра не дістає) і то буде остання хвиля....., а потім обслуга, переробка на твіни, ремонт .і т.д .... 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version