Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (162/187) > >>

sergeny:
Колись чув від одного клієнта шо конкурент який себе щитає майстром суперкласу заявив на питання про 100 герцові телевізори
 - які 100 герц,в нас в сєті 50  :2funny:

Android-80:

--- Цитата: stepan_kv від 19:14:05, 21 Серпня 2012 ---Недавно один казав, що півтори години головку на Анус налаштовували :2funny:

--- End quote ---
Клас O0 Цікаво на чий анус,-жінки чи коханки? :-Р

sattv1:

--- Цитата: jmaks від 09:52:58, 21 Серпня 2012 ---gorich! Я  ca., перед кількістю Ваших встановлень, і кількість Ваших дописів дійсно свідчить про Вашу самостійнісь в роботі і великий досвід. Та прочитайте свої дописи, всі вони переповнені ненормативною лексикою і низістю в висловлюваннях. Кріпацтво- чорна сторінка в історії України і називати так теперішніх її мешканців на УКРАЇНСЬКОМУ сат форумі негоже. Я на Вас не ображаюсь, мені соромно за Український сат форум що допускає на своїх сторінках такі дописи.
Р.С. Розумію що це флуд, але ми ще не закріпачені,хоча до того йде.

Переносимо особисті розборки у ПП, Скайп, Аську !!!
Це повідомлення згодом витру !!!

--- End quote ---
от повністю з тобою згоден!!! ось читаю цей весь маразм і сам в шоці!)) чесно кажучи хотів і не писати, просто пройти як кажуть мимо.... але таки знайшлася людина, якій теж оця вся флудня (можна і інакше сказати) під горло стала)) і захотілося підтримати. я теж розумію, що всі офігенні спеціалісти і кожен сам свій огород хвалить)) але я вам чесно скажу - мені глибоко наплювати на всі фізико-математичні розрахунки з геостаціонарними орбітами плюс висока математика з хімією взяті. моє кредо орієнтуватись на практику. все достигаю сам і практично. теорію беру з інету. це по чесному. повірте - до таких спеців як ви, аби щоб почути  глузування та посміх - вибачте. я ще в молодості зустрічав таких - та смачно посилав))) а хто дійсно вчив - той і повагу заслужив) професіонали і талановиті ніколи не були вискочками і не вихвалялися з поперед одного - хто кращий. кожен мовчки робив СВОЮ справу. краще чи гірше - це справа совісті кожного.  а тему правда спотворили на бабський базар!) що обидно - що самі ж модери цей базар і підтримали. розімію, що мій допис враз і видалят, ще й бан спохвачу)) але ж хочеться бути просто людиною, людиною культурно вихованою, з повагою до інших, тим більше , що ми живем в одній країні і ділити нам нічого)

joker2706:
було б добре почистити тему

iwan75:
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою дорівнюють - майже нулю, так як і останні повідомлення.Була б робота фігні не писали б. :-Р

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version