Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
nico2:
А хіба в нас на базарі з 70 %установників знає що таке геостаціонарна орбіта? Або шо таке транспондер?вони ж супутникове телебачення вивчили по биркам на ящиках які замовляють,коли зявилися дракони вони в мене коли я просив мультифід питали а шо то,то кріплення тройне який там мультихрен,ану спитайте в любого чи має мультисвіч,або модулятор- тому шо тут дивуватися.
jmaks:
gorich! Я ca., перед кількістю Ваших встановлень, і кількість Ваших дописів дійсно свідчить про Вашу самостійнісь в роботі і великий досвід. Та прочитайте свої дописи, всі вони переповнені ненормативною лексикою і низістю в висловлюваннях. Кріпацтво- чорна сторінка в історії України і називати так теперішніх її мешканців на УКРАЇНСЬКОМУ сат форумі негоже. Я на Вас не ображаюсь, мені соромно за Український сат форум що допускає на своїх сторінках такі дописи.
Р.С. Розумію що це флуд, але ми ще не закріпачені,хоча до того йде.
Переносимо особисті розборки у ПП, Скайп, Аську !!!
Це повідомлення згодом витру !!!
gorich:
jmaksкхм...спробую пояснити.....
це сат форум...він дещо спеціалізований...в більшості питань без вишки не розібратись,тобто користувачам тут більше 20-ти років...
працюють і руками і головою,вони не іруся фаріон і мат,як в компанії друзів,в допустимій мірі можливий...
це...це як в сауні ,чи на шашлику...коли дружина та діти вдома.....
зі.модери..і мою месагу,як флуд,потім зітріть :2funny:
Injer:
--- Цитата: nico2 від 07:43:47, 20 Серпня 2012 ---А хіба в нас на базарі з 70 %установників знає що таке геостаціонарна орбіта? Або шо таке транспондер?вони ж супутникове телебачення вивчили по биркам на ящиках які замовляють,коли зявилися дракони вони в мене коли я просив мультифід питали а шо то,то кріплення тройне який там мультихрен,ану спитайте в любого чи має мультисвіч,або модулятор- тому шо тут дивуватися.
--- End quote ---
Повністю погоджуюся. Я коли хочу підняти настрій і посміятися, то іду спілкуватися з ними. Половина з них взагалі не знає про НТВ+ з 36гр. Для них НТВ - це те, що на антені з однією головкою. :-Р
stepan_kv:
При спілкуванні з подібними індивідумами настрій забезпечений. Недавно один казав, що півтори години головку на Анус налаштовували :2funny:
Навігація
Go to full version