Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
gorich:
slavon віриш..вже декілька раз за ремот тюнера брав не грошима,а молоком,сиром,грибами...
мені в принципі по барабану,дружина тішиться свіжим домашнім продуктам ,але за державу соромно...
gorich:
наболіло...можете каміння кидати.....
старенька бабця приносить глобіка старого..там лоадер 1,6...а їй сказали він бракований....
чи хумакс приносять-казали він не шиеться....
про самсунги вже і нема мови.....
або кріпак приносить того-же 4100 і просить-прошийте шоб з тюнера на тюнер шився,я не 20 а 40 дам...
-я у вас би купив шнур для перешивки і навчіть тюнера шити
-ти інет маеш?
-маю,але там мудро дуже пишуть,ви продайте шнур і покажіть як мишкою нажимати.
а скільки БЖ переробляв..десь вчули шо електроліти дуються...але перепаюють всі 470 на 16.....
пару раз навіть савецкі електроліти бачив :2funny:
зі.ще раз вибачаюсь за свої сльози...мдя
slavon:
--- Цитувати ---або кріпак приносить того-же 4100 і просить-прошийте шоб з тюнера на тюнер шився,я не 20 а 40 дам...
--- End quote ---
:2funny: :2funny: :2funny: Таких я відразу відшиваю...
--- Цитувати ---ти інет маеш?
-маю,але там мудро дуже пишуть,ви продайте шнур і покажіть як мишкою нажимати.
--- End quote ---
Таким раджу поступити і закінчити ВУЗ - щоб вміли читати мудрі написи... :2funny: :2funny: :2funny:
--- Цитувати ----нахуя мені фізика????як вайфай на базі настроїти щоб далеко тягнуло?!?!
--- End quote ---
Таким кажу читати, читати і ще раз читати... :2funny: :2funny: :2funny:
--- Цитувати ---віриш..вже декілька раз за ремот тюнера брав не грошима,а молоком,сиром,грибами...
мені в принципі по барабану,дружина тішиться свіжим домашнім продуктам ,але за державу соромно...
--- End quote ---
Співчуваю, мені з тим легше - я живу практично в селі - все є своє - молоко, яйця, городина ca.,
nico2:
--- Цитувати ----амос,відносно сіріуса,на геостацірнарній орбіті,справа чи зліва?
-ги.....головка...хм....якщо стояти ззаду миски ...то зліва.....
я плакав)))))
--- End quote ---
а цікаво з чого?відображаеться він саме так хоч на орбіті справа
slavon:
Як з чого ??? Судячи з усього чоловік немає навіть зеленого поняття що таке геостаціонарна орбіта, пояс Кларка і тд.тп. Дайте йому наприклад збудувати мультифрід з 19Е у фокусі + 13Е і 23,5 по боках - все пропав як "ксьондзові качата" :2funny: ca.,
Навігація
Go to full version