Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (159/187) > >>

slavon:
stepan_kv Ну Ти сказав  An14 - між цими тюнерами 10 років різниці... :2funny:  ca.,

fox-taras:

--- Цитата: jocoka від 09:42:02, 19 Серпня 2012 ---Маю Дрим500 та Аміко Аліен телевізор Самсунг 32 лед як намене Аміко показуе ліпше за Дрім500-ий.ПОРІВНЮВАВ  Аміко з Ортонами 403 та 405 у Аміко ліпша картина,тільки у СатІнтеграла 9100 ліпше за Аміко але не суттево.Я особисто зупинився на Аміко ціна якість таще і навороти яких у СатІнтеграла нема (пікони ,веб тв,Ukraine Online Player для SPARK,спарк панель).

--- End quote ---
а  у СатІнтеграла- мотор як робить,шумить як комбайн.

jocoka:

--- Цитата: stepan_kv від 15:46:08, 19 Серпня 2012 ---Якщо мова йде про 500S, а не про 500HD, то я повністю згідний з jocoka

--- End quote ---

Звичайно 500s, 500HD нетестував .

slavon:

--- Цитувати ---500HD нетестував .
--- End quote ---
Раджу потестувати, Ви будете вражені якістю картинки у порівнянні з Аміко 8900 Ален... ca.,

gorich:
а мене більше псевдоконкуренти харять....
один..кхм...красавчег поставив перед хатою столика і пульти по 20-25 грн товкае...
ще бігае радитись що беруть більше :2funny:
вчора приходить:
-порадь як вафлю кинути на півкілометра :2funny:
я приколовся розмалював.....
каже:
-ти простіше розказати можеш?!
-можу..торгуй семками...чи гондонами.....ти ж дибіл...шкільного курсу фізики не знаешь...а установщик,та щей електронікою торгуеш....
-я?!я тарілки ставлю профхесіонально...
-амос,відносно сіріуса,на геостацірнарній орбіті,справа чи зліва?
-ги.....головка...хм....якщо стояти ззаду миски ...то зліва.....
я плакав)))))
-нахуя мені фізика????як вайфай на базі настроїти щоб далеко тягнуло?!?!
зі.хлопаки..а чого нам було чекати?!ми непогано жили і заробляли....ессно що плиточники і яйцемойки з італії захотіли миски ставити...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version