Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
Ronaldo:
Клієнту знайомий його, не порадившись зі мною купив "венгерського" тюнера Аміко 8900, і коли ми його підключили то він трошки не зомлів від якості ХД і не говорячи від СД каналів (до цього у нього стояв Дрім 500), я йому кажу які гроші такий тюнер, тепер каже що хоче Дріма 8000 або навіть і дорожчого!!! Так що краще дріма тільки дрім німецький!
vitivan:
Це вже не новина, хто має з чим порівняти цей Аміко 8900, то вруки більше Аміко 8900 не візьме, яка б дешева установка не була.
An14 Яка була потреба цитувати увесь попередній допис ???
jocoka:
Маю Дрим500S та Аміко Аліен телевізор Самсунг 32 лед як намене Аміко показуе ліпше за Дрім500S-ий.ПОРІВНЮВАВ Аміко з Ортонами 403 та 405 у Аміко ліпша картина,тільки у СатІнтеграла 9100 ліпше за Аміко але не суттево.Я особисто зупинився на Аміко ціна якість таще і навороти яких у СатІнтеграла нема (пікони ,веб тв,Ukraine Online Player для SPARK,спарк панель).
slavon:
--- Цитувати ---Маю Дрим500 та Аміко Аліен телевізор Самсунг 32 лед як намене Аміко показуе ліпше за Дрім500-ий.
--- End quote ---
:2funny: :2funny: :2funny: класний анегдот... *-A ca.,
oleh61:
я ставив товаришеві дешевий GI8120 ( Е2) -клон Аміко :'(, і повністю погоджуюсь -"дешева рибка -погана юшка" -по якості картинки SD каналів , але ш*ра -літає :)
Навігація
Go to full version