Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (156/187) > >>

slavon:
iwan75 У нас в місті конкуренція ну дуже висока , окрім мене ще як мінімум 4 установщика + по селах "місцеві кулібіни" + заїзджі "гастролери" зі Перемишлен та Львова...  ca.,

andre33:
100 %  An14, гастрольори , кулібіни "мєсного разліва" , безробітні , студенти , бивщі плиточніки та домохозяйки з Італії,
 скоро антени будуть ставити навіть Бомжі з Грибович ,
 курча , популярна тема  - ці антени  O0

RIZIK:
Був в мене вчора прикол продав тюнер Т2 Стронг  мужику пояснив що до чого, через день приходить каже що тюнер хреновий ,не працює  .Включаю в себе все гуд питаю що не працює мужик каже,що йому сусід сказав що він хреновий неси назад це підробка, в мене зовнішньго блоку живлення немає а тут є значить  це підробка .Аргументує що сусід телемастер зі стажем 30 років все знає в інтернеті багато читає він не збреше. І нічого йому не скажеш сусід сказав і все .Я йому пояснюю я теж телемайстер з 15 річним стажем і що  ремонтував телевізори які ваш сусід мені привозив на ремонт накидав 100гр і відавав клієнту і таке було. Так нічого йому і не доказав відав гроші -щастя здоровя .

sergeny:
Нарахунок конкуренції.
А де її нема зараз? В нашому районі нарахував сіим устновщиків + ті шо шось знають і приблизно можуть ключі забити,тарілку підлаштувати+заїжджі.
 з тими що в районі товаришую кроме одного(дуже в людини гімна багато).Практично всі в мене беруть,позичають комплекти,деколи я в них.Короче виручаємо один одного.І ціни хоч якось тримаємо.

VANOS:
Ди диви як темка пішла. Тож вставлю своїх п'ять копійок.
Ставив 4100, а що робити не всі клієнти готові викласти кучу бабла, а дивитися теж саме що і сусід. Правда були і проблеми все ж таки не один рік ставлю тарілки, але не знаю чи мені везе чи просто менше економив і брав польські а пізніше теж старався брати з гарантією, зі строю виходили після півроку роботи, тобто гарантійний термін проходив, і то не так вже багато їх було, можна на пальцях перерахувати. І якщо підрахувати що на 50-100 тюнерів один потрібно замінити за власні кошти, нічого страшного (ну не потрібно бути жмотом) репутація дорожче.
Пригадую як знайомі хлопці ящик тюнерів від Віазаду взяли так там 4 чи пять штук браковані, от це тюнера.
Між іншим не так вже проблема блок живлення відремонтувати. От тоді і пояснюйте клієнту що краще потрібно було взяти щось дорожче.
Хоча таке явище як стрибки напруги, гроза і інші стихійні явища ніхто не відміняв.
По поводу клієнтів, різні бувають і з кожним потрібно старатися знаходити спільну мову. Пам'ятайте клієнт завжди правий, і він платить гроші, а от пояснити як платить так і має це вже вміння установщика.
І пам'ятайте немає клієнта немає заробку, а клієнтів не вибирають.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version