Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
slavon:
--- Цитувати ---повністю погоджуюсь що за якість тре платити - але клієнт повинен знати де є вартість матеріалів а де вартість робіт чи послуг
--- End quote ---
Ще що повинен знати клієнт ??? Може йому ще оптові ціни сказати, за якими ми беремо у постачальників ??? :2funny: :2funny: :2funny:
yuriks:
яка мені різниця яка закупівельна ціна
коли йду в магазин я ж не питаюсь по скільки вони в постачальників взяли - мені цікавить що я заплачу
і за що
tosat:
Юрік, я щось так і не зрозумів, що ти там хотів...Запитав ціну, тобі відповіли, ти ж не питаєш в магазині за скільки вони той товар привезли і який мають на цьому заробіток, але на відміну магазину тут ще й попрацювати треба, а не тільки перепродати, нічого при цьому не робивши... :)
yuriks:
--- Цитата: tosat від 07:09:24, 28 Квітня 2012 ---ти ж не питаєш в магазині за скільки вони той товар привезли і який мають на цьому заробіток
--- End quote ---
я ж це і написав
--- Цитата: tosat від 07:09:24, 28 Квітня 2012 ---але на відміну магазину тут ще й попрацювати треба, а не тільки перепродати, нічого при цьому не робивши... :)
--- End quote ---
я ж не кажу що за роботу платити не треба
платити треба - причому ціну нехай визначають майстри
і нехай ця ціна буде немалою
але вона повинна бути відомою покупцеві
якщо якась річ+послуга продається пакетом - то ця кінцева ціна має бути меншою за вартість "річ" + окремо послуга
тому і потрібно знати скільки коштує одно - а скільки друге
я тут пишу як людина незацікавлена (незаймаюсь установкою чи продажем) - тому на хвилинку абстрагуйтеся від конкретного випадку в котрому є ваш матеріальний інтерес
невже ви завжди при купівлі чогось пакетом незамислюєтесь яка вартість кожної одиниці і чи вигідно вам це
tosat:
Кінцева ціна залежить тільки від конкретної розмови між продавцем покупцем і залежить від багатьох факторів..зараз у нас багато умніків розвелося, хтось їм сказав що у Львові на радіоринку глобо 4100 коштує,(до речі навіть там у різних продавців різні ціни), наприклад 200 грн, але чомусь всі забувають що його ще потрібно до нас привезти та дати гарантію, скажеш 250 то дорого..так от таким, я пропоную самим поїхати і взяти..спалять бензину на 100 грн то будуть мати дешево..
Що стосується ціни на встановлення то вона деколи може бути набагато дорожче від вартості комплектуючих і залежатиме від трудоємності установки та якості виконаних робіт і повірте мені на слово: не ганяйтеся за самим дешевим, бо якість отримаєте відповідну, дешевий майстер, як правило, пропонує все дешеве, це і кабель, головки які за пару років від вологи здихають та і тьюнер котрий будете ремонтувати за рік два та після кожної грози..
Навігація
Go to full version