Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (145/187) > >>

ioan:

--- Цитата: Ігор Горбусь від 19:06:34, 27 Грудня 2011 ---Ваня - я продаю хату і переїзджаю на твій регіон ! Приймаєш ???

--- End quote ---
Переїжай, ато така запара шо на форум нема коли заглянути.Правда зараз більше наголос на відеонагляд а тарілки то тільки шось дорожче, дешевих вже наставились

sattv1:

--- Цитата: Andersat від 12:03:46, 28 Грудня 2011 ---Тернопільська обл. м. Борщів. Ціна на базарі трьохголового дракона з тюнером євроскай 4050 + установка -- 650 грн.  )

--- End quote ---
Капець!!! За скільки ж ви комплекти скуповуєте?  Центр України - в середньому 820-830 з установкою. З карточним тюнером на 50 грн дорожче. Установка коштує в середньому 200-250 грн.

ioan:
Дракон,5 м кабелю, тюнер GI s1026 .Сьогоднішня установка. 850 гривень. На завтра такий же комплект  і одна установка сугубо амос за 700 гривень.За менше задницю від крісла невідриваєм

oleg_lezha:
Я все більше зустрічаю випадки, коли установку роблять в кредит, щоб хоч якась робота була.Наприклад за дракона беруть 400 грн відразу, а через два тижні ще 450.

sergeny:
 я так роблю і вже давно.Але перед тим підтверження знайомого про платоспроможність.Просто за скільки років в кожному селі є знайомі,а вони вже знають чим хто дихає.Було і нераз що відказував,а було що і до трьох місяців кредит давав.Сьогодні зовсім бесплатно поставив,але підписалась доволі поважна мною людина.До кінця тижня.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version