Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
VANOS:
--- Цитата: ioan від 18:13:44, 27 Грудня 2011 ---
--- Цитата: ЮРинский від 12:46:49, 27 Грудня 2011 ---650-750
--- End quote ---
Я за таку ціну дома комплекти продаю
--- End quote ---
В принципі реальна ціна, все залежить від ціни на тюнер. В мене така ціна виходить з установкою, правда тюнера недорогі.
Стандартна націнка 30процентів плюс за установку от і маємо. Це не найнижча ціна в регіоні, але чомусь в мене клієнтів мені хватає.
Десь у вересні 20 тарілок взяв, думав що на 2012 ще залишаться, так ні ще пять докупив і в залишку одна і та заказана. Тюнерів пішло більше, тож на хліб повинно хватати. :) :) :) :)
Denja:
до 700 грн то нормальна ціна зараз. В нас на радіобазарі установка 150 грн коштує, і люди більше платити не хочуть! Ну то нехай кожен сам собі ціну визначає, роботи по ремонтах якраз завжди вистарчає...
andre33:
за 150 грн то нехай самі собі клієнти тарілку собі ставлять , щей на опохмєлку вистачить :2funny:
потім ще гарно прокласти кабеля по хаті - дірок у стінах насверлити , гарно по фасаді розвести,
налаштувати тюнер а то щей прошити на місці -то усе за 150 грн !!!
kandrij:
Після таких "установників" за 150 (ще й все включено) ми часто робимо переустановку за 250 грн.
andre33:
тіпа новий слоган базарників та зальотників : " Установка по 150 -усе включено - штробіння стін-прокладка кабеля - прошивка-
та ще тра...мо хазяйку ( хазяїна ) при сильній потребі !!!" :o
Навігація
Go to full version